Miałam kilkukrotnie przyjemność uzyskać poradę a właściwie starsi rodzice, na pomocy doraźnej. Wchodziłam do gabinetu z rodzicami, nigdy nie zostałam wyproszona. Pan doktor zawsze cierpliwy, zainteresowany pacjentem, odpowiadał na wszystkie pytania. Postawione diagnozy słuszne. Pan doktor powoli pisze na komputerze? Dla mnie ważniejsze, że stawia dobrą diagnozę.
Lekarz -tragiedia,nie slucha pacjenta co mu dolega,na niczym sie nie zna nawet EKG nie umie odczytac,kto go zatrudnil do leczenia dzieci i doroslych,nie umie sie poslugiwac na komputerze (wpisuje dlugo dane choroby).W gabinecie ma brudno,brak higeny osobistej u lekarza.
Tragedia. Wątpliwą higiena zarówno lekarza jak i narzędzi. Brak informacji co do stawianej diagnozy.
Przyjechaliśmy o 22 na nocną opiekę zdrowotną , czekaliśmy ponad godzinę bo lekarz był na wizycie domowej Żona z gorączką prawie 40° ledwo kontaktowała , chciałem wejść z nią do gabinetu, żeby posłuchać co lekarz mówi by wiedzieć co robić, to lekarz mnie wyprosił z gabinetu i żona została sama i połowy nie zrozumiała co lekarz do niej mówił Wypisał antybiotyk i tyle Nie wiem od kogo on dostał te kilka pozytywnych opinii
Wypisał antybiotyk i tyle
Nie wiem od kogo on dostał te kilka pozytywnych opinii
Beznadziejny lekarz - nigdy nie wykonuje badań a zawsze przypisuje antybiotyki. Tempo niesamowite, dostaje zadyszki od korzystania z klawiatury i samo wypisanie recepty trwa 15 minut
Dr.Ginter Baron,bardzo dobry,kompetentny lekarz,żona zgłosiła się z bardzo wysokim ciśnieniem i dr.bardzo szybko i skutecznie zareagował aplikując odpowiednie leki,i badania,do dziś wszystko ok
Teleporada podczas pandemii na Nocnej i Świątecznej Opiece. SOR w Rybniku nieczynny. Długo czekam na telefon na parkingu szpitalnym - kolka nerkowa. Pan doktor stanowczo odsyła mnie do Jastrzębia na urologię. Na dyżurze obecna jest też pielęgniarka, ale lekarz odmawia, podania zastrzyku przeciwbólowego. Nie otrzymuję żadnej recepty. Jadę zatem na SOR do Jastrzębia. Nic przyjemnego z takim bólem i nic taniego, jeśli trzeba skorzystać z taksówki.
Tak czytam te pozytywne opinie to chyba o innym lekarzu , miałam nieszczęście z nim się skonsultować telefonicznie ( opieka nocna - teleporada) arogancki , krzyczał , nawet nie dał mi dojść do słowa. Taki człowiek który nie ma szacunku do drugiego człowieka nie powinien być lekarzem. Zastanawiam się dlaczego taki lekarz tam jeszcze pracuje? . Na pewno złoże na niego skargę do NFZ . Na pewno daje mu 0 gwiazdek.
Konkretny lekarz zastosował leczenie na moje zapalenie płuc konkretnie po tygodniu już czułem się lepiej i do dzisiaj nie mam problemów z płucami a to już było jakes 8 lat temu i dziś jest moim lekarzem pozdrawiam
Bardzo dobry lekarz , dwa razy bylam u niego i za każdym razem przepisał bardzo skuteczne leki. Dziękuję i pozdrawiam