Z czystym sumieniem mogę napisać, że sprawnie trafiłam w ręce anioła, dzięki któremu opuściło mnie całe cierpienie i ponownie mogę cieszyć się z życia. Do doktora trafiłam z potrzebą przeprowadzenia ablacji przedsionka. Jestem pełna podziwu za tak opiekuńcze traktowanie pacjenta. Doktor w zrozumiały sposób przygotował mnie przed zabiegiem a podczas jego wykonywania także informował co robi co mnie niesamowicie uspokoiło. Dzięki temu mogłam obdarzyć doktora i cały zespół wielkim zaufaniem. Bardzo miły i życzliwy fachowiec. Polecam z całego, już prawidłowo funkcjonującego serca.
Serdecznie dziękuję za wykonanie ablacji u taty, zabieg mimo, że nieprzyjemny, dzięki Panu Doktorowi przebiegł sprawnie, bez powikłań i w miłej atmosferze. Lekarz w 100% godny polecenia. Kompetencje, wiedza i umiejętności na najwyższym poziomie. Pana Doktora cechuje bardzo wysoki poziom kultury w stosunku do pacjenta i rodziny. Cierpliwie tłumaczy wskazania, przebieg oraz ewentualne powikłania zabiegu.
Pan na pewno opanowany ,precyzyjny ,podtrzymujący na duchu i nie poddający się gdy wszyscy stracili wiarę on walczył z moją wadą . Gorąco polecam bo tak zapalonych fachowców traktujących obcego jak przyjaciela jest naprawdę mało . Dziękuję za pomoc i wiarę :)
Pan doktor jest osobą , która z empatią i profesjonalizmem pomaga pacjentom. Gorąco polecam , jako fachowca i porządnego człowieka. Oceniam na 5+
Pan doktor jest osobą , która z empatią i profesjonalizmem pomaga pacjentom.
Gorąco polecam , jako fachowca i porządnego człowieka.
Oceniam na 5+
Opanowany ,uprzejmy profesjonalny -polecam 22 lipca przeprowadził u mnie krioablacje napewno nie byłem łatwym pacjentem (nadwaga ) ale spokój i precyzja oraz umiejętności doktora dokonały cudów -Dziekuje
Opanowany ,uprzejmy profesjonalny -polecam