lekarz Grażyna Herman

1,7
1,6
1,4

Pani Doktor jest niesamowita. Cała wizyta przebiegła w bardzo ale to bardzo przyjemnej atmosferze. Dodatkowo ta wiedza i zaangażowanie! Pełen profesjonalizm a dodatkowo nawiązuje więź z pacjentem. Polecam Ps: Pani Doktor jest również bardzo piękną kobietą :)

Polecam
Ps: Pani Doktor jest również bardzo piękną kobietą :)

Pani doktor bardzo nie miła i nie uprzejma,pomimo wizyty prywatnej . Przyjmuje z łaską. Omijać szerokim łukiem! Dla 3 latki przepisała dawki jak dla 6 latka . Dobrze,że zauwazyła to pani w aptece . Porażka

Bardzo niemiła doktorka.trafilam z synkiem z wysypka stwierdziła że to ospa przepisała fiolet i kazała dziecko wymalować tym.gdybym tak zrobiła dziś byłabym z dzieckiem w szpitalu.okazalo się że to bostonka

Pani doktor bardzo nie miła, wręcz dała mi odczuć swoim zachowaniem, że w czymś przeszkodziłam. Odor papierosów okropny. Zgłosiłam się z mocnym bólem ucha, który promieniował na tyle że bolały mnie zęby, szczenka. Zasugerowałam że to pewnie zapalenie ucha ponieważ nie raz to przechodziłam. Pani doktor wręcz lekko mnie wyśmiała twierdząc że nic mi nie jest, opisując to nerwobólem… Niestety ból narastał bardzo więc wybrałam się do szpitala po czym okazało się że mam możne zapalenie ucha. Więc proszę się zastanowić czy warto korzystać z takiej konsultacji i czy wgl …

Więc proszę się zastanowić czy warto korzystać z takiej konsultacji i czy wgl Panią Doktor można nazwać Doktor, a co dopiero pediatra.

2,0

Pani doktor bardzo nie miła, wręcz czułam się tak jakbym w czymś jej przeszkodziła. Taka atmosfera towarzyszyła przez całą wizytę. Zgłosiłam się z silnym bólem ucha, szyi, zęba ponieważ ból promieniował- można było się domyślić że to zapalenie ucha które przechodziłam już nie raz. Pani doktor wyśmiała mnie i moje objawy tłumaczą że to nerwoból… Gdy próbowałam zadawać pytania czy aby na pewno zostałam wyśmiana. Niestety mój ból narastał więc wybrałam się do szpitala, okazało się że jest to silne zapalenie ucha. Czy taką osobę można nazwać lekarzem? A co …

Taka atmosfera towarzyszyła przez całą wizytę.
Gdy próbowałam zadawać pytania czy aby na pewno zostałam wyśmiana.
Czy taką osobę można nazwać lekarzem? A co gorsza pediatra?

2,0

po wizycie na calodobowej w mszanie dolnej mam rysy na psychice pani doktor nie uprzejma arogancka owszem udzieliła mi porady ale uważam że taka kobieta nie powinna wykonywać zawodu lekarza na nfz

Pani doktor bardzo niemiła i nieuprzejma. Przyjęła nas wręcz niechętnie i z łaską. Początkowo nie podała informacji o tym co dolega dziecku, dopiero trzeba było o wszystko wypytać a na dodatek przez całą wizytę puszczała nieuprzejme komentarze oraz przewracała oczami.

2,0

Niestety pani Doktor bardzo nie uprzejma wręcz zdziwiona po co przyszliśmy z 3 miesięcznym dzieckiem skoro ma tylko katar i go kaszle… nie spieszyło się pani, pacjenci byli a pani doktor wyszła na papierosa a na wizycie podjadała … ogólnie jako pediatra nie budzi zaufania brak uprzejmości, klarowności informacji siedzi za biurkiem jak za karę

Pani doktor nie uprzejma podejście do pacjenta na dobówce poniżej krytyki stwierdziła że jeśli kleszcza się nie wyciągnie w całości u dziecka kilkumiesiecznego to w niczym to nie przeszkadza więc Pani doktor chyba trochę się pomyliła z powołaniem gratulacje dla Pani doktor