lekarz Grażyna Kobos-Procka

Chirurg dziecięcy

1,9
1,6

Odradzam komukolwiek wizytę u pani doktor. Zgłosiłam się z synem do poradni do zdjęcia szwów. Syn przestraszł się i nie chciał położyć się na kozetce. Pani doktor zaczęła na niego krzyczeć. Finalnie jak już syn położył się przytrzymała mu siłą ręcęe i krzyczała, żeby przestał płakać bo ją głowa od tego boli, żeby przestał kłamać, że boli. Juz po zdjęciu szwów strofowała go nadal że się nie popisał i bardzo źle wypadł. Jak zdjęła pierwsze szew wrzeszczała mu nad twarzą żeby otworzył oczy i to zbaaczyl. Na moje bieżące uwagi nie reagowała albo mówiła: cicho bądź. Na koniec wizyty zwróciłam uwagę, że nie wolno mówić pacjentowi żeby nie kłamał że go boli, że jeśli tak mówi to znaczy że go boli, że to jest odczucie, ale nie dała mi dokończyć tylko z krzykiem wyprosiła z gabinetu.

Postanowiłam wystawić opinię o pai doktor, bo mieliśmy z nią kontakt po raz pierwszy i bardzo zdziwiły mnie opinie innych. Od bardzo dawna nie trafiłam na tak kompetentną i dobrą lekarkę. Pani doktor od samego wejścia syna do gabinetu rzeczowa i konkretna. A nawet zabawna, bo zagadywała do syna nastolatka :) Bardzo miła i uprzejma. Chętnie odpowiadała na nasze pytania. Według mnie prawdziwy lekarz z powołania i dobry kontakt z dzieckiem. Co ostatnio rzadkość. Polecam z całego serca

Omijać szerokim łukiem. Ja wyszłam zapłakana z gabinetu. Mój syn trzy tygodnie temu złamał nogę (mnogie złamanie, groziła operacja ale dość fajnie się zrasta i udało się bez) po wizytach u bardzo dobrego specjalisty trafiliśmy przypadkiem na Panią której chętnie wystawię opinie. Już na korytarzu słyszałam jak mówi do dziewczynki "BO DOSTANIESZ PO DUPIE!" Przyszła nasza kolej.. Totalne dno..zero zainteresowania a wręcz olewka. Po trzech tygodniach nakazała ściągnąć gips i ćwiczyć nogę!! 😡 Jak zapytałam JAK TO PO 3TYGODNIACH ?? A Ona do mnie "JESTEM ZMECZONA, NIE ODZYWAJ SIĘ!" Masakra..powinni …

Przyszła nasza kolej.. Totalne dno..zero zainteresowania a wręcz olewka. Po trzech tygodniach nakazała ściągnąć gips i ćwiczyć nogę!! 😡 Jak zapytałam JAK TO PO 3TYGODNIACH ?? A Ona do mnie "JESTEM ZMECZONA, NIE ODZYWAJ SIĘ!" Masakra..powinni ją zwolnić w trybie natychmiastowym!

3,0

Omijać Panią doktor szerokim łukiem !!!! Nieprofesjonalna, zero współczucia i podejscia do cierpiącego i przestraszonego dziecka. Straszy byciem kaleką, każe przestać beczeć bo ją od tego głowa boli...smutne, że tacy ludzie są lekarzami, że pracują z dziećmi. Wielki minus Szpitala Żeromskiego !!!

Przyznam ze nasze pieniadze na służbe zdrowia są marnowane. Pani tak niemiła ze w każdym innym zawodzie nie miała by czego szukać. Niestety lakarze i ksieża maja prace gwarantowaną bez wzgledu na kompetencje. To co pani wyczyniała podczas badania wymagało mojej interwencji fizycznej bo Pani była gotowa z pełnym zadowoleniem zadawać dziecku ból wykonując gwałtowne ruchy po tym jak zdjęła gips po paru tygodniach (wiadomo zastane scięgna) teksty typu "czy ty nie kumasz" albo "człowieku patrzysz a nie widzisz" itp to jakis standard. zastanawia mnie jak ktos taki pracuje. Dlaczego …

zastanawia mnie jak ktos taki pracuje. Dlaczego jeszcze nie na emeryturze. Czy juz tak naprawde brakuje nam lekarzy? Szpital Żeromskiego traci przez to i to bardzo. Myslalem ze mają tam jakoś choćby w najmniejszym stopniu dobraną kadre.

Nie mam w zwyczaju pisania opinii ale dzisiaj zrobię wyjątek. Pani Doktor to totalna porażka chamska i niemiła to delikatne określenia. Do płaczącej trzy latki że złamana nogą powiedziała żeby " się zamknęła bo boli ją głową" albo "pójdziesz do konta jak się nie uspokoisz". Opieki na córkę mi nie wystawiła bo nie umie ..... Dramat i odradzam z całego serca.

Krokodyl nie lekarka. Do rodzica mówi per "Ty", zadufana w sobie. Uszkodziła przyrodzenie mojego syna. Badanie pacjenta bez rękawiczek.