Pani niby doktor odmówiła wykonania płatnego USG piersi !!!! ponieważ zapomniałam wyniku mammografia !!!!!krzyczała że mam za duże cycki (tak dosłownie się wyrażała )wyszłam oburzona zachowaniem pani doktor ktoś powinien panią doktor postawić do pionu bo tak się nie traktuje pacjentów .
USG lekarka wykonała szybko i tragicznie ! niedokładnie. Nie czułam się dobrze, więc zrobiłam powtórne badanie USG u innego lekarza. Wyszło parę schorzeń (jedno poważne). Zaczęłam leczenie. Takich lekarzy, jak p. Psut-Muszyńska odradzam.
Pani doktor kompetentna,życzliwa, super podejście,ciepła i delikatna,pyta i dokładnie objaśnia wątpliwości .Od lat chodzę do Pani doktor na kontrole na NFZ na Pomorzany i gorąco polecam
Pani opisywała moje zdjęcie RTG, był to krótki, ale bardzo treściwy i szczegółowy opis. W praktycznie dwóch zdaniach Pani ujęła wszystko co najważniejsze w zrozumiały dla mnie jako laika sposób dzięki czemu teraz wiem gdzie dalej szukać pomocy przy moich nieswoistych dolegliwościach. Mimo że nie spotkałam Pani osobiście to słyszałam o niej same superlatywy dlatego polecam.