Przepraszamy, ale wskazana placówka nie jest już dostępna. Przekierowaliśmy Cię do wyszukiwarki, abyś mógł łatwo znaleźć inną placówkę.

dr Grzegorz Filip

Kardiochirurg

4,9

Doktor przeprowadzał operację by-passów u naszej mamy w sierpniu tego roku. Jesteśmy bardzo wdzięczne, bo mama czuje się coraz lepiej, chociaż jeszcze nadal jest to okres rekonwalescencji. Pan doktor udzielał nam wyczerpujących informacji bez zniecierpliwienia. Mama twierdzi, że darował jej życie, bo operacja była trudna.Jesteśmy pod wrażeniem Jego kompetencji mimo młodego wieku oraz uprzejmości. Dziękujemy serdecznie - Siostry z Lublina

Podziękowanie i najwyższy szacunek dla dr Filipa, dr Kapelaka i całego zespołu za uratowanie mojego życia. Jeszcze raz dziękuje. Z poważaniem Marata Woźniak

Jeszcze raz dziękuje.
Z poważaniem
Marata Woźniak

Pan Doktor przeprowadził operację bajpasów u mojej babci (72 lata, listopad 211)! Wszystko przebiegło bardzo dobrze! jestem wdzieczna za to Panu Doktorowi! Polecam każdemu i jestem pełna podziwu!

Pan dr Grzegorz Filip w lipcu 2011 przeprowadził zabieg by-passów u mojego taty(75 lat), który na dzień dzisiejszy czuje się bardzo dobrze. Pan doktor Filip to rzeczowy, pomocny lekarz, który moim zdaniem, mimo młodego wieku, jest fachowcem w swojej dziedzinie i osobą godną zaufania. Przy tym jest człowiekiem grzecznym i skromnym. Chylę czoła przed umiejętnościami specjalistów kardiochirurgii,oby w Polsce było jak najwięcej takich zdolnych ludzi, którzy chcą i potrafią ratować nasze Życie.

Wyjątkowo sumienny i kompetentny Pan Doktor, rewelacyjny kardiochirurg, z niezwykle życzliwym i pełnym szacunku podejściem do pacjenta. Doktor Filip wykonał u mnie operację wymiany zastawki aortalnej. Od czasu tej operacji czuję się wyśmienicie . wdzięczna pacjentka

wdzięczna pacjentka