Polecam! Jestem bardzo zadowolony po konsultacjach u Pana Doktora. Czułem się wysłuchany, mój problem został mi wyjaśniony, dzięki spotkaniom lepiej zrozumiałem swoje problemy i dostałem skuteczne leczenie.
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Pan Doktor cierpliwie wyjaśnił wszystkie kwestie, poświęcił mi dużo czasu i odpowiedział na moje pytania. Wizyta była bardzo pomocna, a ja czuję się zaopiekowany. Polecam z czystym sumieniem!
Bardzo polecam Pana doktora. Profesjonalizm pod każdym względem. Cierpliwość i wyrozumiałość. Potrafi słuchać. Dobrze dobrane leki . Naprawdę polecam.
Nie polecam Lekarz naciąga na kolejne wizyty . Jest nie zainteresowany problemem , nie chciał czytać ani słuchać o przygotowanych dokumentach . Po 8 ‚min stwierdził że wie wszytko a następnie potrzebna mu kolejna wizyta . Kpina wysoce nieprofesjonalne wypowiedzi
Nie polecam
Lekarz naciąga na kolejne wizyty .
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan doktor wysłuchał historii moich problemów , porozmawiał , był bardzo miły , uśmiechał się , na koniec postawił wstępną diagnozę i wypisał początkowy lek . Na koniec doradził mi wizytę u psychologa ,w której mi pomógł. U takich lekarzy człowiek chce się leczyć , żeby zyskać chęć do życia. Dziękuję doktorze.
Pan Grzegorz jak wino - od razu po zdiagnozowaniu choroby dał Mi receptę na lek, który mnie wyleczył po 2 dniach, a myślałem że ratunku nie ma! Jak dr. House! :)
Jestem zadowolona z leczenia u pana dr. Dokladna diagnoza, wsparcie lekami przynioslo dobre efekty.pokecam
Trafiłem do Pana doktora przypadkiem. Szukałem kogoś kto pomoże mi z kilkoma problemami w moim życiu i cieszę się że trafiłem właśnie do Pana doktora. Potrafi wysłuchać i wytłumaczyć a także rozluźnić atmosferę żartem. Leczyłem się ponad pół roku z bardzo dobrym skutkiem. Teraz dzięki temu wracam do pracy. Jeszcze raz dziękuję.
Jeszcze raz dziękuję.
kompletne dno przyjmuje pacjentki które próbuje namawiać do nierządu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo polecam pana Doktora . Wcześniej leczyłam się u dr. Szefer-Nowakowskiej leczenie trwało 2 lata błędna diagnoza i żle dobrany lek. Kiedy trafiłam do pana Doktora kila minut naszej rozmowy wystarczyło aby poprawnie zdiagnozować chorobę dobrze dobrany lek i pierwsze efekty leczenia uzyskałam po tygodniu teraz przede mną długie leczenie wierze że będzie dobrze . Pan dr. jest człowiekiem wyrozumiałym któremu można zaufać . Z całym szacunkiem polecam Doktora Grzegorza Jabłońskiego. -)