Najgorsza wizyta na jakiej w zyciu bylam, totalny brak empatii i kultury Inny neurochirurg zalecił mi zabieg termolizy, ktorego sam nie wykonywal i polecil znaleźć placówkę ktora to robi. Na co Platunis stwierdzil ze " on nie jest od spelniania próśb innych, że to" nie koncert zyczen" i mi nie zrobi tego zabiegu . Powiedzial ze nikt mu nie bedzie mowil co on ma robic. Nie przejrzał nawet mojej dokumentacji medycznej. Byl opryskliwy i chamski.
Pan doktor godny polecenia właściwy człowiek na właściwym miejscu dzięki temu człowiekowi i operacji kręgosłupa lędźwiowego którą mi zrobił zaczynam życie od nowa bez bólu. Dziękuję bardzo Panie Doktorze!!!!!
Masakra,brak podejścia do Pacjenta,rzucanie dokumentacją pacjenta,podniesiony ton,czas spędzony w gabinecie ok 7 min.po czym pan doktor zapytał się po co przyszłam,nie spojrzał nawet na wyniki, badania,tomograf,lekarze wysłali mnie do neurochirurga bo juz nie są w stanie mi pomóc, po 11 Mc,oczekiwania na wizytę NFZ pan doktor mnie "olał" bo nie miałam rezonansu,( cierpię na klaustrofobie ) byłam na prywatnej wizycie u innego neurochirurga on nie wspomniał o rezonansie,tomograf i inne wyniki jakoś wystarczyły.Masakra nie polecam