genialny fachowiec ktory zyczliwie traktuje kazda kobiete,potrafi wytlumaczyc zrozumialym jezykiem.Jezeli chodzi o prowadzenie ciazy to polecam pana Grzegorza z czystym sumieniem.
A gdzie ten lekarz przyjmuje bo nie mogę znaleźć w internecie adresu:( ???
A gdzie ten lekarz przyjmuje bo nie mogę znaleźć w internecie adresu:( ???
Świetny lekarz, miły, kulturalny, kompetentny, gorąco polecam wszystkim kobietom. Chodzilam do niego przez cała swoja ciąże, obojętnie czy w szpitalu czy w gabinecie prywatnym traktowal mnie jednakowo; rzeczowy, konkretny, rozmawia z pacjentka, tłumaczy wszystko o co sie go zapyta, dobry specjalista. Mialam szczęście,ze był przy mnie przy porodzie, akutat mial dyżur w szpitalu i bardzo się ciesze ze trafilam na niego. Dzięki niemu bylam spokojna w trakcie porodu (a porod mialm bardzo ciężki - 17 godzin bóli krzyżowych), Pan doktor zajmował sie mną jak nalezy, przychodził co jakis czas zeby sprawdzic postęp, zalecal podawanie kroplówek (rozwarcie sie nie powiekszało) i dzieki niemu mam dzis zdrową ślicnza córeczkę. POLECAM GO WSZYSTKIM KOBIETOM!
Mając porównanie z innymi lekarzami, naprawde super.
Mając porównanie z innymi lekarzami, naprawde super.
Godny zaufania lekarz naprawdę polecam!!!!!!!!!!!!!
Godny zaufania lekarz naprawdę polecam!!!!!!!!!!!!!