Zaufanie do kompetencji | 3,7 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
Niezbyt rozmowny, kompletnie nic nie wytłumaczył. Osobę po krwotoku z guza wypuścił bez żadnej recepty. Dwa razy głośno powtórzył informację, że guz nieoperacyjny i na tym się skończyło. Konsultacja pozbawiła osobę chorą jakiejkolwiek nadziei
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Super podejcie,fachowiec i ta stanowczość stanawia chorego na nogi polecam w 100% Lekarz z charakterem i powolaniem!!!
Kompleksowość podejścia | 2,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
--polecam i mam pełne zaufanie -- do pacjenta podchodzi indywidualnie --- udziela wiele wskazówek i porad ------bezinteresownie
Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 1,0 |
Poświęcony czas | 1,0 |
Kompleksowość podejścia | 1,0 |
Uprzejmość | 1,0 |
Godny polecenia | 1,0 |
to bolesne, że aż aż tyle na "nie", w takim szpitalu.
to bolesne, że aż aż tyle na "nie", w takim szpitalu.
Kompleksowość podejścia | 5,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Świetny, godny polecenia fachowiec. Zresztą fakt zdania najlepiej w sesji egzaminu specjalizacyjnego już sam o czymś mówi. POnadto człwoiek miły, elokwentny.
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Kompleksowość podejścia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Po prostu "złota rączka". Byłam operowana m.in. przez niego i wszystko dobrze się udało, a blizna choć była duża i w widocznym miejscu pięknie się zagoiła i prawie nie ma po niej śladu.
Usługa | Cena (zł) |
---|