O mnie

Jestem psychologiem i psychoterapeutą w Nowym Sączu oferującym psychoterapię indywidualną dla osób dorosłych oraz wsparcie w sytuacjach kryzysowych. Pomogę Ci odzyskać spokój, nadzieję i radość życia. Bez doradzania, bez recept, bez oceniania. Będę towarzyszył Ci z uważnością i zaangażowaniem, by pozwolić Ci zrozumieć źródła swoich problemów i przepracować je tak, aby móc się od nich uwolnić. W kontakcie oferuję Ci prawdziwość, otwartość i stałość w relacji terapeutycznej.

Miałam przyjemność trafić na Grzegorza Strojnego gdy miałam problem i naprawdę jestem wdzięczna za tę pomoc - interwencję kryzysową. W momencie, kiedy czułam, że wszystko mi się wymyka spod kontroli, jego spokojne i pełne empatii podejście dawało nadzieję. Bez zbędnych formalności czy dystansu – od razu dał mi poczucie, że mogę zaufać, że jestem w dobrych rękach. Potrafił zrozumieć moje emocje i dać mi narzędzia i wsparcie, żeby sobie z nimi poradzić. Czułam, że nie jestem w tym sama, że ktoś naprawdę chce mi pomóc, i to w sposób, który działa. Jeśli ktoś szuka wsparcia w kryzysie, to mogę szczerze powiedzieć, że Grzegorz jest osobą, która naprawdę potrafi pomóc.

Grzegorz Strojny jest bardzo dobrym psychologiem i gorąco polecam jego usługi terapeutyczne. Byłam pacjentką w gabinecie psychologicznym w Nowym Sączu i moje doświadczenie to to, że Pan Grzegorz jest bardzo empatycznym terapeutą, który jest naprawdę zaangażowany w terapię. Od pierwszej wizyty czułam się wysłuchana i zrozumiana. Dzięki wsparciu, nauczyłam się lepiej radzić sobie ze stresem i lękiem. Pan Grzegorze jest świetnym specjalistą, który potrafi stworzyć atmosferę pełną zaufania i a mi skutecznie pomógł w problemie życiowym, za co jestem bardzo wdzięczna.

Pan Grzegorz jest wyrozumiałym i współpracującym terapeutą. Spotkania odbywały się w atmosferze zrozumienia i bezpieczeństwa. Dużym atutem jest usytuowanie gabinetu, które zapewnia anonimowość pacjenta. Terapeuta jest kompetentny, posiadający dużą wiedzę z psychologii oraz psychoterapii. Jest życzliwy i współodczuwający. Równocześnie koncentruje się na realnej pomocy i wyznaczonych celach terapii. Mimo, iż psychoterapia jest długą i czasami krętą drogą, dla zdecydowanych, którzy chcą podjąć trud jej przejścia polecam wybór uważnego i doświadczonego przewodnika jakim jest Pan Grzegorz.

Byłem pacjentem pana Grzegorza przez kilka miesięcy. W trakcie swojej psychoterapii dowiedziałem się wiele o sobie samym i swoich ograniczeniach. Teraz po zakończeniu terapii mogę ocenić, jak dużo mogę zmienić w życiu dzięki temu, że zdałem sobie sprawę ze swoich „niedoskonałości” i ze spokojem zaakceptowałem je. Dlatego śmiało mogę polecić pomysł psychoterapii każdemu, kto czuje, że w życiu nie układa się tak, jakby chciał. No i przede wszystkim pana Grzegorza, dzięki któremu mogłem tak wiele zmienić w swoim życiu i patrzeniu na świat.