Bardzo polecam Dr Gustawa, wyciągnął z depresji osobę z mojej rodziny która miała ciężką depresję, obecnie znajduje się pod jego opieka i leczeniem farmakologicznym, dodatkowo gdy stan pacjenta mocno się pogorszył zdiagnozował inną chorobę i dzięki szybkiemu leczeniu udało się uniknąć śmierci. Oprócz tego pomógł bezinteresownie mojemu kuzynowi który ma poważne problemy z alkoholem i miał poważne zaburzenia, przez co również nadużywał spożycie, dzięki Jego leczeniu stan psychiczny chorego znacznie się poprawił. Lekarz bardzo empatyczny i wyrozumiały, nie ocenia słucha , odpowiada na sms. Bardzo go polecam, jak również opłaty za wizytę są bardzo niskie szczególnie w porównaniu do konkurencji.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 1,0 |
Lekarz nie potrafiący dobrać leczenia.Wysuwa jakieś swoje chore teorie nie mające nic wspólnego z żywistością.Lekarz który nie szanuje pacjentów.Odradzam!