Pani Wierzbicka leczy mnie i całą rodzinę od ponad 20 lat. Nigdy nie było problemu. Można do niej dzwonić o każdej porze i udzieli rady. I z tego co zauważyłam osobiście, dzieci, nawet jak jest duża kolejka, wchodzą bez kolejki. Dla wszystkich "znawców medycyny" chcę przypomnieć, że lekarz to nie Bóg, tylko człowiek.
Byłem u pani doktor dwa razy i niczego nadzwyczajnego nie zauważyłem .Moim zdaniem rutyna i tyle.Nie polecam.
Super kobitka rzeczowa, konkretna, mająca doskonale podejście do dziecka i rodzica:)
Lekarz nie umiejący zachować się w sytuacji wyjątkowej. Przy pełnej przychodni ludzi nie przyjęła dziecka z gorączką ponad 39.5 stopni poza kolejnością, tłumacząc że nie może tego zrobić, bo inni pacjenci też czekają. Można zrozumieć wszystko, bo wielokrotnie też czekałam z dzieckiem w kolejce jak było chore, ale to była sytuacja wyjątkowa. uważam, ze lekarz z tyluletnim doświadczeniem powinien umieć zachować się właściwie w takim momencie. W efekcie dziecka nie przyjęła, a ja wyszłam z przychodni rozgoryczona i rozżalona, że tak potraktowano moje dziecko i nie udzielono mu pomocy. Nie polecam tej przychodni, ani Pani doktor, która nią zarządza. Żałuję, ze wybrałam takiego pediatrę dla swojego dziecka.
jest wspaniałym lekarzem wręcz nie z tego świata
jest wspaniałym lekarzem wręcz nie z tego świata
Życzę aby wszyscy mogli mieć takiego cudownego lekarza. U Pani dr Wierzbickiej-Gruda leczyliśmy się jeszcze gdy pracowała w Państwowej Przychodni.I NIGDY nie odmówiła pomocy, przyjmowała do ostatniego pacjenta, zawsze uśmiechnięta, służąca pomocą pacjentom. Prawdziwy lekarz z zamiłowania i znająca się na swojej pracy.
zgadzam sie z moimi poprzednikami pani doktor leczy z powolania nie dla pieniedzy mam dwie corki i lecza sie u pani doktor ja takze u mojej corki wykryla zapalenie pluc srodmiazszowe bez zdjecia rtg dobry lekarz a przedewszystkim czlowiek
Super doktorowa, rzeczowa, konkretna. Lubiana przez dzieci i rodziców. Dokładnie tłumaczy chorobę i podawanie leków. Nigdy nie pomyliła mi się w rozpoznaniu choroby dziecka. Nie szafuje antybiotykami.
Zgadzam się z poprzednimi opiniami pani doktor jest naprawde super
Zgadzam się z poprzednimi opiniami pani doktor jest naprawde super
absolutnie wspaniały lekarz i rewelacyjna przychodnia!
absolutnie wspaniały lekarz i rewelacyjna przychodnia!