lekarz Hanna Blask-Błaszyńska

2,7
2,5
2,6
2,8

Polecam Panią Doktor, chodzę z córką już 12 lat, zawsze szczegółowo omawia wyniki, są robione częste badania. Zawsze bardzo uprzejma dla rodziców ale przede wszystkim dziecka. W razie problemu zawsze można się skontaktować telefonicznie, a w razie potrzeby doktor każe przyjechać do gabinetu.

Długo wahałam się czy napisać o tym co mnie spotkało. Chciałabym ostrzec innych rodziców aby nie musieli przechodzić tego co my z mężem. Totalna depresja i załamanie po diagnozie pani doktor- że syn ma mega wodonercze, nerka jest w złym stanie, że jestem prawie wyrodną matką, że zaniedbałam wizyty u lekarzy itd (co jest nieprawdą). Po wizycie u wspaniałego dr Ha., który stwierdził, że ta diagnoza to totalna bzdura (a innych określeń nie przytoczę, bo nie wypada), przez 2 tyg dochodziliśmy do siebie. Ta pani doktor zgotowała nam najgorszy koszmar w życiu.

Straszna kobieta oschła, nieprzyjemna, nieuprzejma. Trudno mi sie wypowiedzieć w sprawie kompetencji ale uprzejmość jest na poziomie zerowym.

Nie polecam. Pani dr jest nieuprzejma,nieprofesjonalna, oschła w stosunku do pacjenta jak i rodzica. Co do kompetencji też mam sporo wątpliwości. Dla mnie niestety stracony czas.

Nie polecam tej Pani nikomu. Jest nieuprzejma, krzyczy na pacientow i nie potrafi wykryc chorob. NIE POLECAM

Super lekarz.Bardzo miła i sympatyczna. Odpowiada szczegółowo na każde pytanie. Troszczy się o pacjenta i ma do nich szczególne podejście. W razie problemu zdrowotnego zawsze mogę sie skontaktować telefonicznie. Naprawdę lekarz godny polecenia i bardzo kompetentny.

Super lekarz.Bardzo miła i sympatyczna.
Odpowiada szczegółowo na każde pytanie.
Troszczy się o pacjenta i ma do nich szczególne podejście.
W razie problemu zdrowotnego zawsze mogę sie skontaktować telefonicznie.
Naprawdę lekarz godny polecenia i bardzo kompetentny.

Zdecydowanie polecam Panią Doktor. Troszczy się o pacjenta. W razie problemu zawsze można skonsultować się telefonicznie. Ma świetne podejście,wystarczająco dużo poświęca czasu, chorobę tłumaczy kompleksowo.Dziecko leczę u Pani Doktor już kilkanaście lat.Jeśli trzeba dziecko kieruje na bardziej specjalistyczne badania.

Zdecydowanie nie polecam. Ta Pani uważa, że wszystko wie najlepiej i

Zdecydowanie nie polecam. Ta Pani uważa, że wszystko wie najlepiej i