lekarz Hanna Moczulska

4,8
4,7
4,8

Bardzo polecamy Panią Hanię, jest przemiłą osobą, wszystko dokładnie wytłumaczy- nie trzeba się domyślać co aktualnie jest badane u maluszka. Bije od niej dobro i spokój. Lekarz z powołania. Byliśmy u niej na wszystkich badaniach prenatalnych z pierwszym synem i aktualnie też do niej z przyjemnością przychodzimy :) do tego otrzymujemy mnóstwo zdjęć dzidziusia. Polecamy z całego serca!

Pani dr Hanna Moczulska to bardzo miła, ciepła i epatyczna osoba, jestem zachwycona tym w jaki sposób przebiegło badanie USG połówkowe, nigdy w życiu nie miałam tak dokładnie omówionego usg, Pani dr bardzo precyzyjnie wszystko wyjaśnia, odpowiada na wszystkie nurtujące pytania. Amniopunkcja również wykonana fachowo w 100%. Czułam się na prawdę zaopiekowana, jak w prywatnej klinice. To prawdziwy lekarz z powołania, serdecznie wszystkim polecam Panią dr.

Bardzo kompetentna, rzeczowa i pomocna Pani dr. Hanna Moczulska. Badanie wykonuje z dużą starannością i delikatnością, dokładnie opisuje co w danym momencie wykonuje, opowiada ze szczegółami to co aktualnie znajduje się na monitorze. Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Polecam z całego serca!

Bardzo kompetentna, rzeczowa i pomocna
Pani dr. Hanna Moczulska.
Wizyta przebiegła w miłej atmosferze.
Polecam z całego serca!

Doktor Moczulska to najcudowniejszy przedstawiciel służby zdrowia z jakim życzyłabym sobie mieć styczność ! Ze strony Pani Doktor doświadczyłam wyjątkowej troski i profesjonalizmu. Pani Doktor nie tylko posiada rozległą wiedzę medyczną, ale również potrafi ją skutecznie przekazać w sposób zrozumiały i przystępny. Jej empatyczne podejście sprawiło że zdecydowanie łatwiej było mi się zmierzyć z chorobą i stratą nienarodzonego dziecka. W trakcie wizyty moje potrzeby były priorytetem a Doktor poświeciła mnóstwo czasu na wysłuchanie moich obaw i odpowiedzi na wszystkie pytania ! Doktor Moczulska to Łódzkie dobro, warto było przejechać pół …

Doktor Moczulska to Łódzkie dobro, warto było przejechać pół Polski by do niej trafić !

Pani Doktor sumienna, rzetelna, punktualna :) bardzo profesjonalna. Z czystym sumieniem polecam przyszłym rodzicom.

Cudowna Pani Doktor ;) Od pierwszej chwili jest jasne, że to lekarz z powołania. Dokładność i zaangażowanie na najwyższym poziomie.

Cudowna Pani Doktor ;)

Jestem zachwycona Panią Moczulską!!! Widać, że ona kocha swoją pracę! Bardzo miła kobieta! Lekarz profesjonalista! Ma świetne podejście do pacjenta,szczegółowo bada płód na USG! Jeszcze nigdy nie wyszłam z gabinetu lekarza tak podekscytowana i w tak świetnym nastroju! Dziękuję Pani Hanno!

2,0

Pani Dr Hanna Moczulska jest profesjonalnistą. Szczegółowo odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Badania przeprowadzone bardzo dokładnie. Najlepsza i najsympatyczniejsza lekarz. Serdecznie polecam

Absolutnie przecudowna Pani Doktor ! Ciężko spotkać lekarza tak empatycznego, życzliwego, troskliwego, a jednocześnie tak kompetentnego z ogromną wiedzą i pasją do tego, czym się zajmuje. Wszystkie badania w cudownej atmosferze, poczuciu bezpieczeństwa i zaopiekowania. Serdecznie polecam !!!

Nie spotkałam bardziej empatycznej osoby na swojej drodze. Wszystko wytłumaczone pokazane jestem spokojna o swoją dzidzię .

Nie spotkałam bardziej empatycznej osoby na swojej drodze.
Wszystko wytłumaczone pokazane jestem spokojna o swoją dzidzię .