Salon Kodano Optyk przy Piłsudskiego
Piłsudskiego 15/23
Salon Kodano Optyk przy al. Marszałka Józefa Piłsudskiego
al. Marszałka Józefa Piłsudskiego 94
Salon Kodano Optyk przy Drewnowskiej (CH Manufaktura)
Drewnowska 58
Terapeuta Patrycja Teteruk, Gabinet Hipnozy Terapeutycznej, Terapia uzależnień
Piłsudskiego 76
Widzew, Łódź
Śródmieście, Łódź
Bardzo dobry fachowiec, wie co robi. Długie lata praktyki przekładają się na skuteczność leczenia. Zdecydowanie polecam.
Witam!
Pragnę dodać swoją opinię na temat dr Zygmunta.Byłam jego pacjentką przez tydzień gdy leżałam na oddziale endokrynologii on był moim lekarzem prowadzącym.Zajął się mną profesjonalnie,poświęcał dużo czasu,wyjaśnił mi na czym polega moja choroba,objawy,zalecenia.Jestem usatysfakcjonowana.bardzo polecam tego lekarza,bo lepiej nie mogłam trafić,jest w Matce Polsce najlepszym specjalistą.Godny polecenia.Dziękuję mu z całego serca za WSZYSTKO. pacjentka Joanna Biały
Śródmieście, Łódź
W Łodzi jest masa chirurgów ale tylko dr Lipiński jest lekarzem specjalizującym się w leczeniu ran. W szpitalu chciano mi już amputować nogę ale na moje szczęście trafiłam do pana doktora który tak długo zajmował się moją nogą, że rana się zagoiła. Jestem dozgonnie wdzięczna i wszystkim gorąco polecam. Ponadto jest człowiekiem wyjątkowo sympatycznym, punktualnym i cierpliwym.
Śródmieście, Łódź
Bardzo dobry specjalista. Ratował moją babcię a teraz ja się osobiście leczę u Pana doktora. Profesjonalne podejście do pacjenta, odpowie na każde pytanie,wytłumaczy co pacjentowi dolega. Bardzo polecam
Śródmieście, Łódź
Dawno już nie spotkałam się z tak profesjonalnym, rzeczowym, uprzejmym i kulturalnym lekarzem!
Pani doktor jest świetnym diagnostą i lekarzem z powołaniem.
Moja córka borykała się z zapaleniem ucha. Byłyśmy u dwóch lekarzy laryngologów w dwóch różnych łódzkich szpitalach ,mimo tego choroba się rozwijała.
Dopiero wizyta u Pani dr.Niedzwiedzkiej - trafna diagnoza i trafione leki już po jednej dobie stosowania przyniosło efekty.
Dziękujemy.