Pani dr Popiołek jest lekarzem bardzo wyczulonym na odczucia pacjenta. Dokładnie tłumaczy problem i nie boi się go rozwiązać. Szybko-skutecznie-bezboleśnie. Stosuje materiały z bardzo wysokiej półki. Miałem do czynienia z wieloma dentystami, ale od wielu lat ja i moja rodzina jesteśmy pacjentami Pani dr Popiołek i każdy z nas potwierdza, że Pani dr Hania Popiołek jest osoba wrażliwą, bardzo kompetentną i lubi swój zawód. POLECAM WSZYSTKIM
Od lat lecze zeby u Pani Hani. Wcześniej na NFZ, teraz prywatnie. Najlepszy stomatolog w Polce (dojeżdżam z Kielc). Profesjonalizm w każdym calu. Polecam z całego serca
Pani Hanna jest moim lekarzem od wielu lat , nie zamieniłabym na nikogo innego, bardzo dobre podejście do pacjenta, zawsze wszystko dobrze wytłumaczy, jest delikatna w czasie badania
Jak powyższa ocena wskazuje, jestem bardzo zadowolona z leczenia u Pani Doktor Popiołek. Brak stresu jak u innych stomatologów. Bardzo dobre podejście do pacjenta co moim zdaniem jest ważne w tej profesji. Jak najbardziej polecam.