lekarz Hanna Sąsiadek

2,8
2,5
2,5
2,0

Jestem bardzo zadowolona, profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo sympatyczna Pani dr. Mogę szczerze polecić

Pomyliła powołanie!!! Tak nie traktuje się pacjentów. Przedstawicieli handlowych przyjmuje z otwartymi ramionami, a chorych z buta. Polecam omijać szerokim łukiem. Prywatnie może lepiej traktuje, ale na NFZ tragedia. Uprzejmość poniżej gwiazdek!!!

Radzę zmienić szanowna pani zawód , bo wygląda pani jakby pracowała za karę. Nie miła, opryskliwa, zamiast normalnie odpowiedzieć na zadane pytania przewraca oczami .Po dwóch minutach rozmowy wyrobiona opinia .. nie polecam !

4,0
3,0
3,0

Bardzo nie miła Pani. Sposób w jaki odzywa się do pacjentów jest nie do przyjęcia, bezczelna, jak widać wykształcenie nie idzie w parze z kultura osobistą