Stomed NZOZ
ulica Dworcowa 47
Bydgoszcz
Polecam serdecznie. Pan doktor poświęcił odpowiednią ilość czasu na mój przypadek, wizyta przebiegła bardzo sympatycznie.
NZOZ UROMEDIC
Ujejskiego 75
Bydgoszcz
Z wielkim uznaniem obserwuję zaangażowanie Profesora w funkcjonowanie Kliniki w Bydgoszczy. Warunki lokalowe na dzień dzisiejszy panujące w Bydgoszczy są trudne dla pacjentów i wymagają od lekarzy ponadstandardowego wysiłku. Mimo wielu przeszkód pacjent może podejść do Profesora i spytać o nurtującego go problemy. Gołym okiem widać zaangażowanie i dążenie do godnego dla pacjentów procesu leczenia.
Samodzielny Publiczny Wielospecjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnętrznych w Bydgoszczy
ulica Markwarta 4-6
Bydgoszcz
Lekarz z bardzo dobrym podejściem do dziecka, przyjemny i kompetentny. Widać poświęcenie w pracy z pacjentem. W sposób jasny i zrozumiały formułuje swoje zalecenia. Szczerze polecam wizytę.
Katedra i Klinika Pediatrii Hematologii i Onkologii
Bydgoszcz
BARDZO SYMPATYCZNA PANI DOKTOR GODNA POLECENIA BYŁAM Z CÓRKĄ PIERWSZY RAZ U NIEJ I NIE MOGĘ POWIEDZIEC ZŁEGO SŁOWA GODNA POLECENIA
szpital uniwersytecki im jurasza
Bydgoszcz
Wspaniały lekarz, niesamowity człowiek. Bardzo pracowity i opiekuńczy. Nie boi się wyzwań. Jest otwarty na nowości w dziedzinie medycyny. Bardzo odpowiedzialny za pacjenta. Przeszedł razem z nami wiele i uratował nam syna. Ma poczucie humoru choć nie każdy je rozumie ;). Lekarz oddany pracy. Wychodzi z niej ostatni i to długo po końcu dyżuru. Zdecydowanie polecam!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "LEŚNA"
ulica Czerkaska 22