Henryk Gałan

1,5

Bardzo gburowaty lekarz .Nie kontroluje tego co mówi .Uprzejmości 0.Brak podejścia do pacjenta .Omijać szerokim łukiem

2,0

Absolutnie nie polecam tego lekarza ! Wręcz odradzam wizyty u takiego specjalisty. Miałam skierowanie z córką. Zostałam potraktowana bardzo nie uprzejmie. Zbadał moje dziecko szybko zbytnio nie tłumacząc co dokładnie mu dolega. Dodam, że moje dziecko boi się badań i płacze,uspokajałam ją za co zostałam bezczelnie ochrzaniona od lekarza z pytaniem " co spokojnie ? Tak pani dziecko wychowuje " oczywiście słysząc to córka płakała wystraszona,przepisał buty ortopedyczne, nie powiedział czy i kiedy do kontroli. Jeszcze zanim zdążyłam wyjść to już przyjmował kolejnego pacjenta z miejsca na niego krzycząc. Nigdy więcej do niego nie pójdę, takich lekarzy należy unikać jak ognia !