Dr Jan Gietka jest wspaniałym lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem.Moja mama leczy się u niego 15 lat.Zawsze pomocny,życzliwy,ludzki.Jego diagnoza od razu była trafiona.Wcześniej mama była u wielu specjalistów i nikt nie wiedział co jej jest.Świetny specjalista w swoich dziedzinach,a nawet z innych potrafi coś doradzić.Od razu ma się wrażenie,że lekarz z powołania.
Centrum Medicover Aleje Jerozolimskie
Al. Jerozolimskie 96
Kiedy moja mama chciała zrezygnować z dalszego leczenia, z powodu lekarzy, którzy roztaczali przed nią tragiczne wizje i za nic mając jej strach i chorobę - dotarliśmy do dr Klapaczyńskiego - wykazał się niezwykłą empatią, zrozumieniem, fachowością. Jako jedyny wysłuchał tego co pacjent ma do powiedzenia, A co miało wielkie znaczenie dla ostatecznej diagnozy. I przede wszystkim wprost powiedział, że nie widzi konieczności przeszczepu wątroby :) wspaniały lekarz.
CSK MSWiA
ulica Wołoska 137
Nie wiem jakim jest reumatologiem, ale hepatologiem to on nie jest ... Kiedyś wykonywał mi biopsję wątroby. To zawołał innego doświadczonego lekarza żeby znalazł u mnie wątrobę bo on nie mógł znaleźć... Bo przecież wątroba jest wielkości pęcherzyka żółciowego.... 🤦🏻♀️Po wyciągnięciu igły zapytał pielęgniarki czy taki kawałek wystarczy czy jeszcze raz ma pobierać. Jak Hepatolog może nie wiedzieć gdzie jest wątroba 😅 dodam że wówczas był już kierownikiem oddziału hepatologii
Spółdzielnia Pracy Specjalistów Rentgenologów
Al. KEN 19, Warszawa Kabaty