lekarz Karolina Dorniak

Przy Sadzie 7
80-180 Kowale

Jest Pani wspanialym lekarzem ake i czlowiekiem DZIEKUJE. Maria.Zawsze troskliwa,spokojna,wnikliwa.Dba nie tylko o zdrowie w100%,pacenta ale rowniez o jego spokoj wewnetrzny.Najwazniejsze jesr dla P.doktor postawienie prawidlowej diagnozy.Dlatego tez kieruje na różnego rodzaju badania.Nie tylko wspanialy lekarz ale i czlowiek.Potrafi w wytlumaczyc pacjentowi jego stan zdrowia Zyczliwa,spokojna i WSZYSTKO co naj naj.Jestem szczesliwa .ze trafilam wlasnie do P.doktor.

lekarz Jagoda Raulinajtys

Internista, Pulmonolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "Hospicjum Domowe"
Sobieskiego 1.
64-100 Leszno

Byłem u Pani doktor dwa razy i stwierdzam,że jest osobą dociekliwą i staranną . Nie pozostawia chorób bez starannego wyjaśnienia i za to zasługuje na słowa uznania .
Opinia dodana przez: Grzegorz

lekarz Małgorzata Ławniczak

Gastrolog, Internista

Ambulatorium i Diagnostyka SPSK Nr 1 PUM w Szczecinie
Unii Lubelskiej 1

Wspaniała Pani Doktor! Lekarz z powołania, Pani Doktor szczegółowo opowiedziała o przyczynach stanu zdrowia, wyjaśniła co należy robić krok po kroku, odpowiedziała na wszystkie pytania. Zdecydowanie polecam!!!

lekarz Adam Grzechowiak

Przychodnia Lekarza Rodzinnego MED-CON
Słowian 23
62-300 Września

Dr ADAM GRZECHOWIAK jest godnym polecenia !----- nie tylko jako lekarz , ale i pełen empatii i zrozumienia człowiek, zasługujący na UZNANIE oraz SZACUNEK........... Jestem jego długoletnim pacjentem z przewlekłymi schorzeniami wielu narządów w tym po kolejnym zawale i po operacji nowotworu pęcherza . Nigdy mnie nie zawiódł -----trafnie diagnozując i doradzając ----poświęcając mi jako pacjentowi zawsze tyle czasu, ile trzeba było w obszarze oceny, pomocy i diagnozowania stanu zdrowia …
Opinia dodana przez: zbig

Wojciech Gajewski

indywidualna praktyka lekarska

Bardzo uprzejmy, komunikatywny, profesjonalny. Polecam bardzo. Zabieg wykonany fachowo, bez powikłań, bez bólu.
Pani Jezierska to lekarz z pasją .Bardzo sympatyczna i konkretna .Udziela fachowych informacji na temat choroby i leków. Gorąco polecam wszystkim pacjentom.
Opinia dodana przez: Jerzy

dr n. med. Maciej Rabczyński

CM KRZYWOUSTEGO
ul. Bolesława Krzywoustego 290

Niesamowite wrażenie, o wszystko można było zapytać, a nawet więcej, bo od siebie doktor dużo informacji dodał, bardzo polecam bo wiedza ogromna ale i cierpliwość dla pacjenta, dziękuję

lekarz Beata Knosała

Przychodnia Specjalistyczna Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ruda Śląska ul. Szpaków 33
ulica Szpaków 33
41-705 Ruda Śląska

Polecam Panią Doktor. Jest przemiła, ze świetnym podejściem do pacjenta. Można normalnie porozmawiać, bez nadęcia. Do tego rzeczowa, konkretna i skuteczna w postawieniu diagnozy i leczeniu. Świetny "ludzki" lekarz
Opinia dodana przez: KATARZYNA

lekarz Grzegorz Gogolewski

ulica Ludwikowska 10 pok.34
56-400 Oleśnica

Bardzo dziękuję Doktorowi za udzieloną pomoc i opiekę dla mojej Mamy, która trafiła na sor na TK ze szpitala w Strzelinie w celu szerszej diagnostyki.To była długa noc... Kieruję ogromne wyrazy wdzięczności dla Doktora🤝za pomoc i opiekę nad Mamą 🩵🩵🩵 Dziękuję

lekarz Marian Jan Zieliński

Endokrynolog, Internista

Poradnia Endokrynologiczna
Łokietka 1
63-800 Gostyń

Doktor Marian Zieliński to lekarz o bardzo dużej wiedzy - dla mnie prawdziwy As w swojej specjalności, kierujący się przede wszystkim dobrem pacjenta. A przy tym bardzo porządny człowiek. Jest jedynym lekarzem, który potrafił wzbudzić moje zaufanie, i któremu do dnia dzisiejszego w zakresie swojego zdrowia całkowicie ufam. Z czystym sercem i pełną odpowiedzialnością polecam Pana Doktora każdemu potrzebującemu.

lekarz Dariusz Pskit

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "NEPTUN"
ul. Górska 7
83-315 Szymbark

Bardzo uprzejmy, zaangażowany i profesjonalny kardiolog. Kontaktowy lekarz, którego polecam każdemu.
Opinia dodana przez: Bartłomiej

lekarz Anna Zwierzyńska

Diabetolog, Internista

Szeroka 25
Toruń

Ocena wystawiona po kilku wizytach , i wizytach u kilku lekarzy w innych województwach [różne miejsca zamieszkania.Do wcześniejszych nie mam żadnych zastrzeżeń]Ale tu naprawdę- lekarz i obsługa w całej przychodni - z którą miałem do czynienia SUPER . O pani doktor i pani Magdzie[rejestracja i instruktaż.] można powiedzieć że to co robią ,robią to z powołania Szczerze POLECAM Waldemar Bydgoszcz

lekarz Krystian Andrzejczak

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "MEDAN"
Wrocławska 38
63-200 Jarocin

jest przemiłym lekarzem. zawsze po ludzku wytłumaczy co i jak należy robić przy danym schorzeniu.zawsze uśmiechnięty i serdeczny.

dr n. med. Wojciech Mizera

Rynek 8
41-250 Czeladź

Lekarz godny polecenia.Już podczas pierwszej wizyty dobrał właściwe leki, co nie potrafili zrobic inni lekarze przez 10 lat.Pan doktor to bardzo kompetentny lekarz, całym sercem oddany swojej pracy i pacjentowi.To chodząca dobroć - człowiek jakich dzisiaj sie juz raczej nie spotyka.

lekarz Adam Muszer

Internista, Lekarz medycyny pracy

Łuczników 32a
43-176 Gostyń

Zgadzam się z moim przedmówcą oby takich lekarzy było więcej jak Pan Doktor Muszer leczymy się z mężem u niego od lat zawsze ma czas dla pacjenta wysłucha pomoże jeżeli jest potrzeba skieruje na badania czy do specjalisty.

lekarz Arkadiusz Pyszko

Internista, Hipertensjolog

GABINET HIPERTENSJOLOGICZNO-INTERNISTYCZNY ARKADIUSZ PYSZKO SPECJALISTA CHORÓB WEWNĘTRZNYCH I HIPERTENSJOLOGII
Kanta 17 lok. 101
10-691 Olsztyn

najlepszy lekarz od serca jakiego poznałam,opieka nad pacjentem nawet poza godzinami przyjęć, dobry dobór leków,empatia,polecam z całego serca
{'id': 34431, 'name': 'Warszawa'} Internista
                                       prof. Magdalena Martusewicz-Boros

prof. Magdalena Martusewicz-Boros

Internista, Pulmonolog

balsamMEDICA
Goleszowska 1 lok. U5

Gorąco polecam,ja byłem leczony z mało znaną chorobą u Pani Doktor i nic dodać,nic ująć-rewelacja,świetny fachowiec,gorąco polecam.
Opinia dodana przez: sebastian

lekarz Maria Pietryk

Internista, Reumatolog

Bukowa 1
78-100 Kołobrzeg

Specjalista jakich mało, dokładna i miła lekarz z powołania, polecam.

Halina Widzyk

Internista, Reumatolog

Asnyka 4 lok. 43
43-300 Bielsko-Biała

bardzo polecam,dobry lekarz ,trafne diagnozy,super atmosfera leczenia
Opinia dodana przez: presto20

lekarz Wioletta Braciszewicz

Bolesława Krzywoustego 3 c
Oleśnica

kobieta aniol.Przesympatyczna,przyjemna,rzeczowa.Pelen profesjonalizm.PO tylu przejsciach z lekarzami jescze nie spotkalam takiej P.Doktor.Polecam
Opinia dodana przez: M