Wizyty domowe Małgorzata Swadźba
Wałbrzych
Bardzo dobry,uprzejmy i warty polecenia tym ktorzy szukają dobrego lekarza.
Szpital Grochowski im. dr Rafała Masztaka
ul. Grenadierów 51/59
Pani doktor jest bardzo miła, ale jednocześnie wnikliwa i dokładna, na pierwszej wizycie wypytała o objawy i cierpliwie i z szacunkiem słuchała. Co najważniejsze interesuje ją cała moją osobą, i moje wyzdrowienie a nie tylko wąska działka jej specjalizacji. Nareszcie uwierzyłem, że kogoś obchodzi moja nietolerancja pokarmowa
Nefromedical Aleksandra Rymarz
ul. Klimaczaka 10 / 11
Pełen profesjonalizm połączony z poszukiwaniem skutecznych metod w leczeniu, z życzliwością, uważnością i podmiotowym traktowaniem pacjenta. Pani Doktor stanowi przykład Prawdziwego Lekarza praktykującego holistyczne podejście do pacjenta. Stanowi wzór do naśladowania, jeśli chodzi o sposób prowadzenia pacjenta i rozmowy z nim- w atmosferze poszanowania godności, uważnego wywiadu z zachowaniem najlepszych zasad komunikacji międzyludzkiej, ze stosowaniem najnowszych, bieżących osiągnięć medycyny. Jestem pod opieką Pani Doktor od ponad 4 lat- ze skuteczną …
Przychodnia Rejonowo-Specjalistyczna nr 10
Hallera 5
Sosnowiec
Fachowa opieka lekarska-godna polecenia. Zajmuje się pacjentem bardzo rzetelnie.Miła ,troskliwa i opiekuńcza.
Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. Dr Wł.Biegańskiego / Przychodnia Specjalistyczna
ul.kniaziewicza 1/5
Pani doktor jest lekarzem jakich mało, super empatyczna, pomocna i serdeczna. Miałam kolonoskopie bez znieczulenia. Stres mnie zżerał niepotrzebnie. Bardzo polecam Panią doktor i bardzo dziękuję. Ania K.
Witam! Chcialabym podzielic sie opinia o Pani dr . Pani dr jest bardzo dobrym kopetentnym lekaqrzem.Jest barzo mila,sympatyczna, porozmawia z pacjentem odpowie na kazde pytanie.Jak trzeba da skierowanie na dalsze badania. Pani dr robila mi gastroskopie tak delikatnie i fachowo, ze nawet nie poczulam zadnego dyskomfortu. Polecam. Cudowny czlowiek.
Zakład Opieki Zdrowotnej
aleja IX Wieków Kielc 6/18
Kielce
Polecam tą doktor. Duża wiedza i doświadczenie. Cieszę się, że mnie przyjęła, bo już podobno nie przyjmuje nowych pacjentów. Zleciła mi dodatkowe badania, ustawiła leki i to w dużej mierze dzięki niej urodziłem zdrowego syna. Dziękuje.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Eskulap Poradnia Zdrowia Rodzinnego
ulica Grobelna 8
Pabianice
Super lekarz, empatyczny, kompetentny, godny polecenia, kompleksowość podejścia, uprzejmość, świetny specjalista.
Bardzo miła ,sympatyczna Pani Doktor nawiązuje bardzo dobry kontakt z pacjentem dokładnie wysłucha i zbada ,doradzi odnosi się bardzo życzliwie a przy tym jest konkretnym Lekarzem właśnie dzisiaj się przekonałam w Poradni chorób zakażnych .Mimo ,że nie byłam zapisana na Wizytę nie odmówiła wysłuchała mnie dokładnie co mam do powiedzenia Takich Lekarzy powinno być jak najwięcej Polecam Panią Doktor z całego serca Pozdrawiam .
cudowny lekarz rodzinny cała moja rodzina leczy się u p.doktor zawsze służy pomocą, usmiechnięta, kompetentna, baaardzo cierpliwa nie zostawia pacjenta samemu sobie z przepisanymi receptami tylko wytłumaczy, poradzi, LUDZKA, prawdziwy człowiek-lekarz. Czuła na ludzkie cierpienie. W Iłży jest z pewnością najlepszym lekarzem życze kazdemu lekarzowi takiego podejścia do pacjenta jak ma dr KOMOROWSKA. Serdecznie polecam PANIA DOKTOR i dziękuję z serca za wszystko
Przychodnia Lekarska Szombierki w Bytomiu
ul. Orzegowska 52A
Bytom
Bardzo dobry lekarz, godny zaufania. Dokładnie wyjaśnia istotę choroby , poświęca wystarczającą ilość czasu, uprzejmy , dbający o pacjenta . Oby takich lekarzy było więcej.
Poradnia dla osób z autyzmem dziecięcym
Gdańska 2/10
Super lekarz,bardzo zaangażowany w problem pacjenta.Dobrał mi bardzo dobre leczenie które od razu pomogło. Polecam
Fantastyczny lekarz. Niesamowita wiedza taka z całej medycyny. Byłam u specjalisty chorób wewnętrznych, a wyjaśnił mi wiele innych spraw związanych z moim zdrowiem obejmujących inne działy medycyny. Oprócz fachowości nieprawdopodobna empatia ! Z gromnicą szukać teraz takich lekarzy. Brawa dla Doktora
Zakład Lecznictwa Ambulatoryjnego w Oświęcimiu
ulica Garbarska 1
Oświęcim
Polecam, trafne diagnozy, skuteczne leczenie. Zawsze punktualny, przychodzę o wyznaczonej godzinie wizyty i nie czekam więcej jak 5 minut.
Polecam serdecznie! Pan doktor jest bardzo uprzejmy i kompetentny. Często wizyta jest u niego długa za to kompleksowa. Szczegółowo wypytał mnie o historię chorób i chociaż przyszłam z drobnoską przy okazji zauważył u mnie inny problem kierując do specjalisty za co jestem ogromnie wdzięczna. Każdemu życzę takiego lekarza
Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
Tarnów
Dr n. med. Andrzej Baduła to uroczy i empatyczny lekarz o ogromnej kulturze osobistej i od razu wzbudzający zaufanie. Z ogromnym doświadczeniem, bada pacjenta sumiennie i dokładnie. Doradzi najlepsze rozwiązanie i skieruje na dalsze konsultacje, bo mówi, że są mądrzejsi od Niego. Jest bardzo przyjaznym i życzliwym Człowiekiem. Cieszę się bardzo, że trafiłam w Jego ręce. Wdzięczność tak trudno ubrać w słowa… DZIĘKUJĘ!... tak po prostu… myślę, że takie proste …
Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C
Niestandardowo uprzejma i miła Pani doktor. Bardzo profesjonalna i z pasją osoba. Nie patrzy na zegarek w trakcie przyjmowania pacjenta. Dobra wizyta .
Świetny lekarz .Leczy kompleksowo i z wielką pasją . Jest skuteczna ,empatyczna i cierpliwa . Doskonały diagnosta . Byłem u wielu lekarzy i dopiero Pani Doktor zebrała wszystko w całość ,uzupełniła badania i zastosowała odpowiednie leczenie . Teraz przyjmuje w Poradni Asclepion w Ochojcu przy szpitalu .