NZOZ "OPIFER"
Alojzego Pawliczka 20
Zabrze
Bardzo dobry lekarz. Nie tylko dobrze leczy, ale też poświęca czas na rozmowę i tłumaczenie. Zwraca uwagę na całościowe zdrowie i dopytuje, a nie zajmuje się tylko pojedynczym zgłoszonym objawem. Polecam
Szpital Specjalistyczny im. E.Szczeklika
ulica Szpitalna 13
Tarnów
Pani Doktor jest bardzo kompetentną i empatyczną osobą.Jest lekarzem z powołania, bardzo dobrze dobiera leki i sposób leczenia. Zleca odpowiednie badania.W gabinecie panuje przyjazna atmosfera. Serdecznie polecam Panią Doktor!
Wojewódzki Szpital Zespolony w Kaliszu
ulica Poznańska 79
Kalisz
Bardzo kompetentny lekarz do pacjenta podchodzi z empatią i bardzo duży zaangażowaniem polecam P. Doktora z całego serca. Jedna wada to, że nie można dać wyższej opinii o Panu Doktorze.
Pani doktor jest prawdziwym przykładem lekarza z powołania, szanuje pacjenta, troszczy się o niego i jest świetnym diagnostą. Oby w Polsce było więcej takich lekarzy z powołania jak pani doktor to służba zdrowia byłaby w światowej czołówce!. Pani doktor bardzo dziękuję za to że pani jest i proszę się nie zmieniać pacjentka Sabina S
NZOZ Centrum Medyczne LiMED
Tylna 12
Tarnowskie Góry
Przemiły, kompetentny, wyrozumiały, dopiero po wizycie u Pana Doktora zrozumiałam swoją chorobę serca i teraz stosuję się do wszystkich zaleceń. Czuję się świetnie. Życzę wszystkim takiego Lekarza!
NZOZ "Res Medica"
Przemyska 44
Dubiecko
Pan Osiewicz to profesjonalny i konkretny lekarz...mój i mojej rodziny lekarz od 20 lat! Bardzo polecam wszystkim !!! Moim zdaniem najlepszy lekarz pod słońcem.!!! Mam do Niego pełne zaufanie, ponieważ jest wspaniałym lekarzem... Dziekujemy Panie Doktorze ...duzo zdrowia i cierpliwosci do swoich pacjentow zyczy pacjentka
gabinet prywatny- Centrum Rehabilitacji
ul.Ks. Popiełuszki 6
Stalowa Wola
Doskonaly fachowiec,z kompleksowym podejsciem do pacjenta.Uprzejma,mila.Polecam wybor tego lekarza.Poswieca pacjentowi tyle czasu ile trzeba,wszystko dokladnie tlumaczy.Punktualna,solidna,
ulica Kamieńskiego 227/u1
bardzo komepetentny lekarz, a przy tym bardzo mila i serdeczna
Super Doktor, mądrzejszy od Profesorów w dziedzinie angiologii i chorób naczyń krwionośnych !!! Ja sie o tym przekonalem na sobie. Dr Janusz Kruszelnicki wyleczył mnie z takiej własnie choroby, gdy Profesorowie z tej dziedziny z Wroclawia mi nie pomogli. Ja mam 74 lata i nie piszę na "polecenie" tylko z wlasnego serca i rozumu. Mój nr telefonu: 696 757 620. Grzegorz
Alicja Hubalewska-Dydejczyk Gabinet Endokrynologiczny
ul. Lubicz 25/7
Wyjątkowy lekarz- Pani profesor jest bardzo miła, skrupulatna , dokładna, delikatna, fachowa, jednym słowem doskonałą.
Kardiomed
Krakowska 40
Bieruń
Dr n. med. Michał Lelek jest lekarzem z powołania. Poświęca się dla pacjenta, kierując się przy tym profesjonalnym i życzliwym podejściem, co jest bardzo ważne w przypadku leczenia. Z doktorem jest bardzo dobry kontakt w ciągu całego okresu leczenia a po zabiegu dzwoni do wskazanej przez pacjenta osoby i informuje o przebiegu operacji i leczenia. Po hospitalizacji pacjent również nie pozostaje bez nadzoru Pana doktora Michała Lelka. Kontaktuje się z …