{'id': 41595, 'name': 'Kraków'} Internista
                                       dr n. med. Marek Koprowski

dr n. med. Marek Koprowski

Internista, Pulmonolog

UniCardia&UniMedica&UniEstetica Małopolskie Kliniki Specjalistyczne
Kluczborska 17 ( 2-3 piętro)

Bardzo miły, kompetentny lekarz. Bardzo spokojnie podchodzi do pacjenta. Dokładnie tłumaczy, odpowiada na pytania. Doradza pacjentowi, jestem bardzo zadowolona, że własnie na niego udałam się z mężem, który jest pacjentem z dużym balastem choroby do niego.

lekarz Piotr Paluszek

Lubostroń 37/56

Pan Doktor Piotr Paluszek jest wysokiej klasy specjalistą w dzedzinie chorób wewnętrznych oraz angiologii.Mimo częstych wizyt lekarskich u różnych specjalistów dopiero Pan Doktor dokonał solidnej i kompleksowej diagnostyki stanu mojego zdrowia dnia 05,10,2015r. w Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II.Jestem wdzięczny Panu Doktorowi za wszystko co uczynił dla mnie. Dziekuję oraz serdecznie polecam tego bardzo szlachetnego Lekarza potrzebującym
Opinia dodana przez: Tadeusz
Bardzo miła Pani kardiolog , wysokie kompetencje, kompleksowe podejście do problemu pacjenta, polecam Ryszard

lekarz Krzysztof Kropiwnicki

Internista, Lekarz rodzinny

Filia Niepublicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej PULS-Centrum Kardiologii s.c. Danuta i Wiesław Mejzner
Kochanowskiego 68a
19-300 Ełk

Polecam Pana Dr K. Kropiwnickiego. Bardzo dobry lekarz, otwarty na pacjenta. Wszystko wyjaśni i pokieruje do specjalisty. Dzięki bardzo dobremu wykonaniu gastroskopii, szybka diagnoza i dzisiaj mogę jeszcze żyć. Ostatnio Pan doktor przeprowadził badanie kolonoskopii u mnie. Nie spodziewałem się takiego profesjonalizmu. Badanie przeprowadzone było beż znieczulenia ( po prostu pełen profesjonalizm, bezboleśnie). Takich lekarzy nam potrzeba. Jeszcze raz dziękuję Panie Doktorze. Badanie wykonywałem w przychodni Medicus w Grajewie.
Opinia dodana przez: Waldemar

lekarz Elżbieta Wójcik

Internista, Onkolog

Swojska 11

Z czystym sumieniem polecam Panią Doktor Elżbietę Wójcik. Pełen profesjonalizm, wiedza i siła spokoju. Niesamowita umiejętność wytłumaczenia przebiegu choroby i sposobu leczenia spowodowały, że w spokojny sposób podszedłem do leczenia i walki o swoje zdrowie i życie. Pani Doktor to rzetelny i prawdziwy specjalista w swojej dziedzinie, przede wszystkim jednak lekarz z powołania. Lekarz pełen empatii, zrozumienia i oddania. Dziękuję za wszystko !
Opinia dodana przez: Józef Piotrowski

lekarz Magdalena Przybycin - Cybula

NS ZOZ "Chiron"
ulica Goździkowa 2
62-510 Konin

Rzadko spotyka się tak miłego i zainteresowanego pacjentem lekarza. Mój mąż był chory prawie dwa tygodnie, antybiotyki nie pomagały, coraz bardziej duszący kaszel, mąż słabł w oczach, test na covid negatywny. Pani doktor sama, bez umowionej teleporady, dzwoniła i pytała czy jest mu lepiej, ostatecznie kazała zawieźć męża do szpitala. Zdiagnozowano zapalenie płuc, dzięki pomocy i skierowaniu do szpitala Pani Doktor pewnie uratowała mężowi życie ponieważ inni lekarze oraz ratownicy …

lekarz Maria Wanic-Kossowska

Internista, Hipertensjolog

ulica Dojazd 34

Wspaniały lekarz z sercem na dłoni. Dostępny o każdej godzinie. Starający się we wszystkim pomóc. Zapewnia wszechstronną opiekę, nie zna słowa „nie”. Pani profesor jest kochaną osobą i wspaniałym lekarzem. Pomaga, dodaje odwagi i nadziei! Jak trzeba pocieszyć to pociesza. Jak trzeba ochrzanić też to robi :) Nie jest bufonem jak inni utytułowani lekarze.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Przemysław Bartkowiak

ulica Kiepury 8
64-100 Leszno

Pan doktor jest lekarzem kompetentnym znajacym się na swoim fachu poza tym jest bardzo sympatycznym czlowiekiem.
Opinia dodana przez: Aneta

lekarz Grzegorz Naprawa

Gastrolog, Internista

Sokołowskiego 11a lok. 2

Bardzo empatyczny, dobry kontakt z pacjentem, profesjonalny. Polecam Pana Doktora - duża kultura i wiedza
Opinia dodana przez: Lidia Sieniawska -Purtak

lekarz Małgorzata Poręba

ulica Miłostowska 17/4

Miałem ogromne szczęście, że trafiłem z żoną z naszymi schorzeniami właśnie do dr n. med. Małgorzaty Poręba. Podejście doktor, dokładna diagnostyka i propozycja rozwiązań - wszystko to dało mi pełne przekonanie, że jesteśmy w najlepszych rękach. Na każdym etapie postępowania czuliśmy się dobrze zaopiekowani i poinformowani. Bardzo dobry kontakt z Panią doktor, jej wsparcie i dobre słowo były dla nas ogromnie ważne. Czuliśmy się, że jesteśmy wyjątkowi. Wiem, że taki …
Opinia dodana przez: Kazimierz Korolczuk

lekarz Jarosław Nowak

Szpital Specjalistyczny im. A. Falkiewicza we Wrocławiu
ulica Warszawska 2

Bardzo dziękuje Panu doktorowi w imieniu mojej babci Stanislawy, która trafiła pod Pana opiekę w trakcie pobytu w szpitalu. Jest Pan niezwykle empatyczna osoba o wspaniałym podejściu. Prawdziwy lekarz z powołania.
Opinia dodana przez: Aleksandra

lekarz Wojciech Achtel

Ośrodek Diagnostyczno - Leczniczy przy Górniczej Fundacji Ochrony Zdrowia
ulica Matejki 5a
58-300 Wałbrzych

Bardzo dobry lekarz. Kompetentny ,uprzejmy. Poświeca tyle czas pacjantowi ile jest potrzebna. Kompleksowo podchodzi do pacjenta, tlumacząc w bardzo zrozumialy sposob chorobe i leczenie. Leczymy sie z mężem u Pana doktora juz kilka lat i dazymy do zaufaniem. Polecam kazdemy leczenie wlasnie u Pana doktora.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Danuta Balcerzak

ul. Topolowa 15b/10
83-110 Tczew

Najlepsza lekarka pod słońcem. Jak jest potrzeba, to da skierowanie. Nawet nie jedno. Nie leczy na oko jak niektórzy lekarze. Moim zdaniem, lepszej szukać nie trzeba.

lekarz Piotr Drobiński

Gastrolog, Internista

Szpital Specjalistyczny im. J. K. Łukowicza w Chojnicach
ulica  Leśna 10
89-600 Chojnice

Bardzo dobry lekarz, profesjonalne podejście, zależy mu na tym, aby jak najskuteczniej pomóc pacjentowi, zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Tomasz Kowalczyk

Chopina Fryderyka 1/2
81-752 Sopot

Bardzo polecam doktora bardzo pomógł mi w mojej chorobie postawił właściwą diagnozę . Jest lekarzem z dużym doświadczeniem i wiedzą medyczną .

lekarz Monika Klimaszewska-Wiertel

Diabetolog, Internista

Pomorska 6
78-600 Wałcz

Kompetentna Pani doktor . Była moja panią doktor prowadząca w szpitalu i naprawdę z wielkim zaangażowaniem podeszła do mnie i mojej choroby.

lekarz Sylwia Cichosz

Mazurska 1 (Poradnia POZ)
08-110 Siedlce

Wspaniały lekarz,kompetentna,życzliwa.Posiadająca zasób wiedzy merytorycznej. Zawsze uśmiechnięta.Szanuje człowieka.

lekarz Marta Wróblewska-Zwierzak

SP ZOZ MSW w Łodzi
ulica Północna 42

Bardzo miła, kompetentna, pełna empatii i cierpliwości oraz ciepła dla pacjenta. Posiada dużą wiedzę i zawsze coś poradzi. Godna polecenia.
Opinia dodana przez: Sylwia

lekarz Tomasz Rogacki

ul. Floriana Ceynowy 7/gab. nr 10
83-300 Kartuzy

Panie doktorze, dziękuję za pomoc i trafne rady związane ze stanem mojego zdrowia. Życzę sił, zdrowia i odwagi w realizowaniu swojego powołania.
Opinia dodana przez: Doris

lek. med. Grzegorz Walczak

Szpital Mrągowski im. Michała Kajki Sp. z o.o.
Wolności 12
11-700 Mrągowo

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Poświęcił mi sporo czasu widać że leczenie to jego pasja. Serdecznie pozdrawiam wdzięczna Pacjentka Jadwiga
Opinia dodana przez: Jadwiga