lekarz Grzegorz Charliński

Hematolog, Internista

Lux Med Sp. z.o.o.
Postępu 21C

Chciałabym wyrazić swoją ogromną wdzięczność i uznanie dla Pana Doktora. To lekarz z prawdziwego powołania – niezwykle oddany pacjentowi, życzliwy i zaangażowany. Każdą diagnozę tłumaczy w sposób jasny i zrozumiały, bez pośpiechu, z ogromną cierpliwością. Podczas wizyty czuję się zaopiekowana, wysłuchana i w pełni zrozumiana. Pan Doktor wykazuje się nie tylko dużą wiedzą medyczną, ale także empatią, kulturą osobistą i szacunkiem wobec pacjenta. Widać, że traktuje swoją pracę z pasją …
Opinia dodana przez: Danuta

lekarz Hubert Potepa

ulica Sienkiewicza 10/21
21-400 Łuków

Lekarz kompetentny, podchodzący z szacunkiem do pacjenta, słuchający jego potrzeb, starający się dobrać najbardziej pomocne zabiegi

lekarz Zbigniew Zdunek

ulica Farna 3
21-100 Lubartów

Polecam Lekarza bardzo kompetentny zaangażowany miły. Zrozumiałem na czym polega moja choroba jak mam się do niej ustosunkować.
Opinia dodana przez: Albert Ch

lekarz Anna Pazdyga

uniwersyteckie centrum kliniczne
Mariana smoluchowskiego

Miałem wizytę na Smoluchowskiego u pani dr nauk med. Anny Pazdygi i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony zaangażowaniem z jakim tłumaczyła mi, rysując przy tym szczegółowo różne aspekty mojego przyszłego zabiegu. Wyszedłem przekonany i zdecydowany na zabieg ablacji w wykonaniu pani kardiolog. Jestem już po ablacji, którą wykonywała pani Ania Pazdyga z panem Łukaszem Dziurkowskim. Polecam wszystkim, obawiającym się zabiegów i operacji kardiologicznych, tych lekarzy. Zresztą jest tam wielu naprawde oiddanych …
Opinia dodana przez: SŁAWOMIR

lekarz Julita Dudzińska- Gehrmann

Profesjonalna obsługa, fachowa diagnostyka. Natychmiastowa pomoc w razie konieczności. Asystentka kardiologii pani technik kardiologii pedantyczna w zakresie swoich obowiązków, bardzo miła dla pacjentów. Polecam.
Opinia dodana przez: Lech

lekarz Monika Kuligowska-Jakubowska

NZOZ SOPMED
Chrobrego 6/8
Sopot

Pani doktor nie ma czasu na picie kawy i jedzenie drożdżówek. Czasami pacjent potrzebuje poświęcenia większej ilości czasu. A pani Monika jest i kompetentna i bardzo dobrze potrafi rozmawiać z pacjentami a nie tak jak napisano "pieprzy głupoty" Ja chodzę do pani doktor od pewnego czasu i jestem zadowolony z pomocy którą mi świadczy. Dziękuje Pani Moniko :)
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Urszula Faflik

8 marca 1
95-050 Konstantynów

Pozostaje pod wrażeniem wizyty..Pani doktor po prostu jest empatyczna i traktują pacjenta tak , że po wyjściu z gabinetu wiesz , że chce Chce Ci się żyć..... Dziękuję

lekarz Katarzyna Bujak

M. Curie-Skłodowskiej 10
27-200 Starachowice

Pierwszy kontakt z Panią doktor to badanie gastrologiczne, które mi wykonywała. To bardzo kompetentny lekarz, moim zdaniem. Zostałem poinformowany szczegółowo o wyniku badania w bardzo kulturalny i miły sposób. Zamierzam zostać pacjentem Pani doktor w celu podjęcia leczenia guza który został wykryty w trakcie powyższego badania.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Jadwiga Paździora

ulica Kochanowskiego 4
43-502 Czechowice-Dziedzice

Wspaniały Lekarz. Cierpliwy, potrafi wysłuchać pacjenta. Już uśmiechem i życzliwością poprawia samopoczucie.

lekarz Urszula Kleszczewska

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Świetna pani doktor, z zaangażowaniem podchodząca do pacjenta. Kompleksowo zajęła się mamą, zrobiła wszystkie badania, by wykryć przyczynę złego stanu zdrowia. Zostawała nawet po skończeniu swojej pracy, by dokończyć diagnozę. W kontakcie może nie do końca przystępna, ale baaardzo konkretna i o to chodzi. Tylko więcej takich lekarzy!
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Adam Soszka

Wiatraczna 21/10

Moja trzecia kolonoskopia (bez znieczulenia) przeprowadzona przez p. dr. Adama Soszkę była prawie bezbolesna (porównując do dwóch poprzednich przeprowadzonych również bez znieczulenia). Po długim i (jak sądzę) szczegółowym badaniu wstałem bez żadnych skutków ubocznych. Moja druga kolonoskopia była szczególnie trudna do wytrzymania, więc tym bardziej byłem zaskoczony, że praktycznie bezbolesne badanie tego rodzaju jest możliwe. Jestem przekonany, że stoi za tym umiejętne wprowadzanie aparatu i manewrowanie z dużym wyczuciem w …
Opinia dodana przez: Piotr

lekarz Ewa Modrzewska-Lesisz

Endokrynolog, Internista

CSK MSWiA
ulica Wołoska 137

Super lekarz, polecam każdemu, pełny profesjonalizm, rewelacyjne podejście do każdego pacjenta, wszystko tłumaczy. Pacjentka

lekarz Elżbieta Rowińska-Górska

Złotoryjska 194 (przych. Huty Miedzi)
59-220 Legnica

Bardzo polecam. Lekarz z ogromną empatią i fantastycznym podejściem do pacjenta. Już po pierwszej wizycie miałam mnóstwo skierowań na różne badania, aby szczegółowo dowiedzieć się co może mi dolegac.

lekarz Łukasz Jałocha

ENEL MED S.A.
ulica Gilarska 86c

Pan doktor kompetentny,empatyczny. Dokładnie wytłumaczył wynik badania kolonoskopii. Ponieważ muszę powtórzyć badanie za pół roku, to tym razem dzięki podejściu Pana Doktora i Pana doktora anestezjologa bez stresu poddam się badaniu. Bardzo dziękuję i polecam dr Łukasza Jałochę.
Opinia dodana przez: Małgorzata Świderska

lekarz Anetta Chrzanowska

Internista, Reumatolog

ulica Moniuszki 10/6

Pani dr Anetta Chrzanowska to osoba empatyczna, spokojna, sympatyczna i znakomita specjalistka z bardzo dużą wiedzą i umiejętnością jej stosowania i przekazania pacjentom. Jestem jej pacjentem od 2016 r i bez żadnych zastrzeżeń bardzo Panią Doktor polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jacek Legutko

Monte Cassino 16b lok. 84
37-700 Przemyśl

wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Wioletta Budych-Nowak

NZOZ "ALTERIDA"
ulica Haliny 14

Szczerze polecam Panią Doktor. Bardzo kompetentna, kulturalna, cierpliwa, budzi ogromne zaufanie, autentycznie zainteresowana pacjentem. Zaznaczam, że wizyta odbyła się w ramach NFZ jako porada u lekarza rodzinnego. Maria O.
Opinia dodana przez: Maria Ostynowicz

lekarz Anna Kędracka

ulica 11 Listopada 14
21-200 Parczew

Pani doktor bardzo profesjonalna, z ogromną wiedzą i życzliwym podejściem do pacjenta. Bardzo dziękuję za pomoc w leczeniu mamy, inni lekarze mówili, że mama już jest stara i lepiej dać jej umrzeć a dzięki leczeniu Pani doktor Anny mama jest w bardzo dobrej kondycji już kolejny miesiąc. Dziękuję Teresa.

lekarz Irena Bąbol

NZOZ SOPMED
Chrobrego 6/8
Sopot

Od 26 lat nieprzerwanie leczę u Pani doktor cukrzycę i nie mam żadnych powikłań. Chyba nic nie trzeba dodawać bo to nie jest opinia po kilku wizytach.
Opinia dodana przez: Mieczyslaw

lekarz Agnieszka Łagowska-Batyra

Sanatorium Uzdrowiskowe "Ciche Wąwozy" w Nałęczowie
Głowackiego 12
24-140 Nałęczów

Świetna lekarka. Zaangażowana, tłumaczy, wnikliwie pyta, nie unika powiązań innych chorób z tą wynikającą ze specjalizacji endokrynologii
Opinia dodana przez: Iwona