lekarz Mariusz Szepelak

ulica Bohaterów Westerplatte 18A
38-400 Krosno

Nabawiłem się w wieku 57 lat krzuścca (kokluszu). Ten lekarz, mimo iż nie miałem skierowania do poradni chorób zakaźnych, nie tylko przyjął mnie i żonę, ale z własnej inicjatywy zadzwonił do naszego lekarza rodzinnego (który oczywiście kokluszu u nas nie rozpoznał), aby ten wystawił nam w trybie natychmiastowym skierowania na badania. Ta niby normalna, życzliwa troska o chorego zaskoczyła mnie tak bardzo, że nie tylko bardzo dobrze świadczy ona o …
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Małgorzata Pilzak-Fułek

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Dobry lekarz to nie tylko specjalista o szerokiej wiedzy medycznej , ale także osoba, która potrafi zrozumieć i wesprzeć swoich pacjentów . Taką osobą jest właśnie pani Małgorzata . Dziękuję za wszystko .
Opinia dodana przez: Roman

Grzegorz Karczmarczyk

indywidualna praktyka lekarska

Bardzo dobry,mądry. Kilku lekarzy mnie leczyło bez efektów, a Pan doktor zdiagnozował moją chorobę bardzo szybko.

lekarz Ewa Polińska

ulica Słowackiego 85
37-700 Przemyśl

Pani doktor Ewa Polińska pulmonolog z miasta Przemyśl to bardzo dobry specjalista. Kompleksowo podchodzi do pacjenta. Poświęca dużo czasu pacjentowi. Nie przyjmuje pacjentów na tzw.'' sztukę''. Jest lekarzem konkretnym, uprzejmym, miłym. Bardzo dobrze się rozmawia o chorobie i leczeniu gdyż można o wszystko zapytać. Ważne jest bardzo fakt, ze nie przyjmuje pacjentów w pośpiechu. Godny polecenia specjalista pulmonolog.

lekarz Grzegorz Osmenda

Alergolog, Internista

ulica Podkowińskiego 2/24

Wysokiej klasy specjalista o dużej wiedzy i doświadczeniu. Z profesjonalnym podejściem w którym priorytetem jest pacjent. Polecam!!!
Opinia dodana przez: Weronika

lekarz Paweł Adamczyk

Jestem pod opieką Pana Doktora już od pół roku na 1 wizycie byłam w listopadzie ubiegłego roku z powodu silnego bólu ucha środkowego i wycieków pan doktor dokładnie zbadał osłuchał wszystko tak jak należy jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pana Doktora wszystko wyjaśnia jest sympatyczny miły oraz otwarty do rozmów jeżeli jest taka potrzeba to bez problemu daje skierowania na badania lub do specjalisty przede wszystkim potrafi nawiązać świetny …
Opinia dodana przez: Patrycja

lekarz Robert Wrona

SAWA-MED S.C.
UL. SŁOWIAŃSKA 35A-35/1

Bardzo jestem zadowolona z wizyty u p.doktora Roberta Wrony. Zostałam dokładnie przebadana, wnikliwie i bez pośpiechu. Doktor wszystko tłumaczy, wypyta się, a przy tym jest miły i życzliwy. Z czystym sumieniem stwierdzam że jest lekarzem godnym polecenia. Pozdrawiam p.doktorze
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Barbara Lis

Internista, Lekarz medycyny pracy

Wojska Polskiego 63
98-200 Sieradz

Pani Doktor to anioł. Wiedza, zaangażowanie, rozmowa. Pacjent nie czuje się numerkiem, ani kolejnym przypadkiem. Polecam
Opinia dodana przez: Adrian

lekarz Jolanta Serafin-Bromblik

ulica Gwarków 1
43-600 Jaworzno

Przyjechałam do Pani Doktor (wielka litera zamierzona) wczoraj z innego miasta ze względu na krótki termin oczekiwania na wizytę. I już wiem, że to jest "mój pulmonolog". Pani Doktor wyjaśniła mi wszystko, wysłuchała, kompleksowo podeszła do choroby interesując się również wynikami od kardiologa, szukała przyczyny dolegliwości, przepisała leki, powiedziała, co robić i kiedy. Jest dociekliwa i godna zaufania. Bardzo serdecznie polecam i jeśli to czyta, to również dziękuję!

lekarz Tomasz Kowalik

Gastrolog, Internista

ulica Oświęcimska 46 D
32-500 Chrzanów

Wspaniały lekarz! Kompetentny fachowiec! Jestem po zabiegu i czuję się świetnie! Dziękuję Panu Doktorowi i personelowi za super obsługę! Wdzięczny pacjent z Chrzanowa
Opinia dodana przez: Mieczysław

lekarz Paweł Królik

Internista, Reumatolog

Jana Pawła II 4/25
38-200 Jasło

Rewelacyjny lekarz. Wysłucha, zbada, skieruje na niezbędne badania. Leki skuteczne. Oby więcej takich lekarzy. Zaangażowanie i profesjonalizm 100%

lekarz Bożena Węgorek

ZPZOZ
ulica Batorego 44
05-400 Otwock

Doskonały, empatyczny lekarz i wspaniały człowiek. Ma nie tylko ogromną wiedzę, doświadczenie ale i świetne podejście do pacjentaz Dziękujemy.

lekarz Marek Woźniak

Gabinet lekarski KONSYLIUM
Piłsudskiego 4
86-100 Świecie

Lekarz ANIOŁ Profesjonalista,w pełni oddany pacjwntowi, wiedza,dokładność, empatia na wysokim poziomie. Bardzo skromny Człowiek

lekarz Edyta Dąbrowska

SP ZOZ Miejski Szpital Zespolony
ulica Mirowska 15
42-200 Częstochowa

Gorąco polecam Panią doktor Pulmonolog Edytę Dobrowską. Serdeczna, ciepła i bardzo dobry specjalista zawsze służy radą , pomocą,cierpliwie tłumaczy.Bardzo zaangażowana w leczenie .U mnie sa efekty leczenia.Bardzo cieszę się,ze trafiłam do Pani doktor. Dziękuję bardzo.

lekarz Jacek Krzanowski

ulica Krakowska 83
38-400 Krosno

Lekarz z powołania, świetny fachowiec. Pan Doktor ma bardzo dobry kontakt z pacjentami. Polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Urszula Grata-Borkowska

lekarz Mariusz Witold Papierniak

Centrum Zdrowego Serca "TELCOR" Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Sanatoryjna 1
43-450 Ustroń

Bardzo dobry lekarz.Wykonuje kompleksowe badania.Szybka reakcja na problem.Odpowiedział na wszystkie moje pytania,uspokoil i dokładnie wszystko wytłumaczył.Ma czas dla pacjenta.Pozytywnie nastawil na przyszłość.Polecam gorąco.
Opinia dodana przez: Jola

lekarz Alicja Zoń

Szpital Powiatowy
Sienkiewicza 52
34-300 Żywiec

Gdyby wszyscy lekarze mieli takie podejście do pacjentów… Kompetencje, kontakt, zrozumienie, widoczna chęć pomocy- wszystko na rzadko spotykanym poziomie. Chciałabym serdecznie podziękować Pani doktor za całą Pańską życzliwość, zaangażowanie i poświęcenie w trakcie mojego leczenia.
Opinia dodana przez: Iuliia

lekarz Ewa Pyzik

ulica Kruczkowskiego 29 g
41-813 Zabrze

Miejsce zdarzenia: HELMED Helenka Zabrze. Pani dr to Lekarz z powołania i na dodatek konkretna. Podobał mi się proces wyproszenia osoby wcześnie urodzonej, która się wepchała w drzwi przede mną mimo, iż jednoznacznie zostałem wywołany. Ekspresowa diagnoza i dokładne wyjaśnienie propozycji badań *ovid.... gdyż może być inny kierunek leczenia. W moim odczuciu pani dr niezwykle kompetentna, uprzejma z kompleksowym spojrzeniem i jeśli miałbym komukolwiek polecać, to 100% panią dr.
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Maria Czapla

Poradnia Medycyny Szkolnej Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Radoszowska 163
41-707 Ruda Śląska

Pani doktor Maria Czapla z przychodni przy ul.Sztolniowej 6 w Bykowinie - bardzo dobry lekarz z profesjonalnym podejściem do pacjenta,wspaniały człowiek.Polecam w 100%.
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Artur Kłusek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Alfa-Med - Żory
ulica Promienna 1
44-244 Żory

Pan Doktor jest bardzo kompetentny, empatyczny i cierpliwy a poza tym uważnie słucha pacjenta i jego opiekuna podczas wywiadu, poważnie angażuje się w proces diagnostyki i analizy wyników, leczenie konsultuje z chorym traktując serio jego sugestie i wyjaśniając wszystkie istotne kwestie ,by wybrać optymalną opcję leczenia czyli skuteczną, ale i jak najbardziej komfortową dla chorego . Jest nie tylko wspaniałym specjalistą, ale także niesamowitym Człowiekiem, który ma ogromne poszanowanie dla …