Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne "OMEGA " Sp. z o.o.
ulica Królewiecka 24 A
Płock
Najlepszy endokrynolog w Płocku. Nie wiem co zrobię gdy kiedyś zabraknie Pani doktor. Poświęca pacjentowi tyle czasu ile trzeba, odpowiada na wszystkie pytania. Bardzo polecam. Tylko bardzo ciężko dostać się do Pani doktor.
Centrum Diagnostyki Medycznej ENDOMED Specjalistyczny ZOZ
ulica Opolska 5
To najlepsza Pani Doktor która mnie leczy od 25 lat i dzięki Pani Małgorzacie Siekierskiej Hellmann żyję. Mój przypadek to akromegalia.
Uniwersytecki Szpital Dziecięcy
Wielicka 265; 30 -663 Kraków
Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Umiejętność wytłumaczenia w bardzo przystępny sposób, trudne i zawiłe problemy. Bardzo ciepła i optymizmem dzieląca się z pacjentem. Wysoka kultura i pełny profesjonalizm. Bardzo polecam.
Al. Jerozolimskie 65/79 (Centrum Medyczne LIM)
Świetny lekarz leczę się od paru lat,szalenie miła posiada bardzo rzadką cechę potrafi wysłuchać pacjenta . Doskonale wyszkolona i wykształcona . Krzysztof
ul. Nowy Świat 28/8
Bardzo dobry specjalista. Bardzo miła i uprzejma. Doskonale prowadzi pacjenta i leczy z powołaniem. Przekonałem się po kilku pobytach w szpitalu przy ul. Banacha. Bardzo mi pomogła. Pozdrawiam i dziękuję.
Centrum Medyczne Luxmed
ulica Spadek 41
Zamość
Dr Dorota Boniek-Poprawa to dla mnie lekarz nr 1. Nie tylko bardzo mądra, kulturalna i ładna, ale też niezwykle kompetentna i sympatyczna. ma w sobie dużo cierpliwości kiedy pacjent zadaje kolejne, czasem bezsensowne, pytanie. Można o wszystko zapytać, wyrazić swoje obawy. Przebywanie u takiego lekarza to czysta przyjemność. Oby więcej takich! Klasa w każdej płaszczyźnie. Nowoczesny lek od cukrzycy bardzo mi podpasował.
Przychodnia Rejonowa Nr 2
Chrobrego 4
Jędrzejów
prawdziwa przyjemność leżeć u pana doktora na oddziale, wysłucha poradzi znajduje czas. jako lekarz człek znający się na swojej pracy - godny polecenia tak jak i wszyscy na oddziale
ulica Zaczarowane Koło 7
Bardzo solidna Pani Doktor.Leczę się u niej od dłuzszego czasu. Lekarstwa przepisywane przez Panią Doktor utrzymują mnie w dobrej kondycji.Nie biorę insuliny.Przestrzegam zalecenia Pani Doktor.Polecam innym. Jerzy
447320740
Dmowskiego 30 b
Piotrków Trybunalski
Szanowna Pani Doktor:) Z ogromną radością pragnę Pani podziękować za serce, wnikliwość,niesienie pomocy, szacunek do pacjenta. Moja Mamusia, Marianna Badek, jest Pani doktor ogromnie wdzięczna za wszystko, czego od Pani doświadcza :):):) Życzymy Pani wszystkiego dobrego! Iwona Szmigiel i Marianna Badek Lekarz godny polecenia!!!
ul. Józefa Wassowskiego 2
SUPER lekarz. W każdym aspekcie doskonała. Ze względu na mój wiek i stan zdrowia mam kontakt z wieloma lekarzami, ale Pani dr przybyslawa Kaczmarek - Kusznierewicz jest dla mnie wzorem lekarza. Kompetentna, miła, uprzejma, wyjaśnia wszystkie problemy. Dla mnie i dla meza jest wzorem lekarza. Polecam Panią doktor wszystkim chorym na cukrzycę.
ul. ks. Piotra Wawrzyniaka 38
Kępno
Cudowna lekarka bardzo pomocna i bardzo miła ,uwielbiam chodzić do Pani doktor na wizyty .bardzo mi pomogła ,polecam ją znajomym
Medical Center NZOZ
PLACÓWKA I - ul. Belgradzka 42 (stacja metra Natolin - na tyłach poczty), PLACÓWKA II - ul. Dembego 5 (wjazd od ul. Zaruby)
Wspaniały lekarz, cudowny człowiek. Dr Kiliszek zajął się mną jak żaden inny kardiolog. Szczegółowy wywiad, zlecony komplet badań, finalnie skierowanie na ablacje, którą sam przeprowadził. Tydzień po zabiegu i zegarek nie wykrył ani jednego migotania przedsionka, wcześniej kilkanaście-kilkadziesiąt dziennie. Szczerze polecam.
CENTRUM MEDYCZNE ARGO
ul. S.Sterlinga 27/29
Bardzo dobry specjalista. Ratował moją babcię a teraz ja się osobiście leczę u Pana doktora. Profesjonalne podejście do pacjenta, odpowie na każde pytanie,wytłumaczy co pacjentowi dolega. Bardzo polecam