Brzeziny
Szukam Pana p doktorze , jest Pan jedynym lekarzem do którego mam i będę miała zaufanie. Jak do tej pory nie mogę znaleźć , takiego lekarza jak Pan doktorze , który trafnie oceni chorobę a także leczenie , nie mówiąc już o tym , że potrafi Pan pomóc pacjentowi Drodzy Państwo z czystym sumieniem i z całego serca polecam P dr.MARKA ZAKOSZTOWICZA POZDRAWIAM
Sienkiewicza 6
leczył mnie po zawale,jest lekarzem kompetentnym ,miłym ,
Tulipanowa 8
Brzeziny
W swoim życiu nie trafiłam jeszcze na tak chamskiego lekarza. Który ocenia pacjenta, nie wiedząc tak naprawdę jakie ma choroby i dlaczego zmaga się z otyłością. Usłyszałam że jestem tak gruba ponieważ nie znam umiaru w jedzeniu. Co jest nie prawdą. Nie polecam i przestrzegam!
Brzeziny
Lekarz bardzo konkretny, bez zbędnych słów i "słodzenia", według mnie profesjonalny i skierowany na pacjenta. Bardzo dokładnie udziela odpowiedzi na zadawane pytania, cierpliwy i kulturalny. Gastroskopię miałam w porównaniu z innymi lekarzami stosunkowo długą i wyczerpującą, ale wg. mnie, o wiele dokładniejszą. Z gastroskopią jest jak z rzemiosłem, aparat może być najlepszy - a prawidłowość badania zależy od człowieka. Ja mam zaufanie do tego lekarza.
pl. Jana Pawła II 2
Brzeziny
Super konkretna i kompetentna lekarka. Kompleksowe wytłumaczenie wyników badań, objaśnienie podanych leków, zalecenia i porady jak postępować w domu. Oby więcej takich lekarzy na SOR
Diagnostyka
M. Curie Skłodowskiej 6