SPECJALISTYCZNY ODDZIAŁ GASTROLOGICZNY,
Łęczna
Bardzo dobry i przy tym miły i uprzejmy specjalista. Fachowe i kompleksowe podejście do pacjenta. Dokładnie tłumaczy faktyczny stan chorobowy, mało tego- nawet poświęci swój cenny czas żeby zobrazować za pomocą rysunku. Pomimo młodego wieku posiada ogromną wiedzę i w pełni angażuje się w swoją pracę, właśnie takich lekarzy nam trzeba w polskiej służbie zdrowia! Z całego serca polecam Pana doktora jak i oddział gastroenterologii w Łęcznej.
Łęczna
Wspaniały lekarz, mile zaskoczona że tyle poświęcił mi czasu ,wysłuchał i dokładnie wytłumaczył , badanie wykonane profesjonalnie do tego bardzo miły i uprzejmy. Pan doktor godny polecenia z całego serca.
NZOZ "VITA-MED" Centrum Medycyny Rodzinnej
Stefanii Pawlak 3
Łęczna
Polecam z całego serca, lekarz z powołania. Osoba ciepła i życzliwa.Profesjonalistka. Dziękuję Pani doktor za wszystko. Pacjentka
Specjalistyczne Gabinety Lekarskie Spółka Jawna Kusy i Wspólnicy " Przychodnie"
ulica Górnicza 3
Łęczna
A ja mam jak najlepsze zdanie o tym lekarzu,jest kompetentny, empatia zna /co się rzadko zdarza/dba o pacjenta jak u mnie to 5 gwiazdek -am
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Łęcznej
Krasnystwaska 52
Łęczna
Pani Doktor jest miła i kontaktowa. Zleca badania. Tłumaczy cierpliwie dalszą terapię. Ciesz się że trafiłam na takiego lekarza. Mam wrażenie że zależy Jej na pacjencie.
Łęczna
Nie polecam Pani doktor bardzo nie miła osoba.. ja nie miałam problemu z tarczycą a z czym innym a Pani doktor jak zobaczyła moje wyniki na tarczycę że wszystko jest w porządku zapytała mnie po co ja do niej przyszłam, opowiedziałam z czym mam problem powiedziała że mi nie pomoże obraziła mnie mówiąc że jestem gruba bo nic nie robię... Oczywiście Pani doktor nawet mnie nie zbadała spisała sobie tylko ...