Internista Łomża

- 37 lekarzy

lekarz Sylwia Zamojska-Rybaczyk

Wojska Polskiego 31 lok. 11

Średnia ocen: 2,3/5
Pani Zamojska uratowała MOJE ŻYCIE dziękuje i kłaniam się w pas !!!! Najlepszy lekarz pod słońcem !!!! Najlepszy !!!! Dziękuje jeszcze raz!!!

Paweł Radom

Szpital Wojewódzki w Łomży

Średnia ocen: 5,0/5
Doskonały lekarz, konsekwentnie dążący do wyleczenia pacjenta. Na podkreślenie zasługuje fakt, że, poza profesjonalizmem - jest świetnym, przemiłym człowiekiem. Opinie swą opoeram na wrażeniach z kilkukrotnej hospitalizacji na Oddziale Obserwacyjno - Zakaźnym, kierowanym przez Pana Doktora.
Opinia dodana przez: Jacek A. Konopka

lekarz Marcin Borowski

Diagnostyka Laboratorium oddziału Białystok
Kazańska 2

Średnia ocen: 5,0/5
Z Panem Doktorem zetknęłam się w przychodni Elmed w Łomży kilkakrotnie. Za każdym razem byłam mile zaskoczona podejściem do mnie jako pacjentki i niezwykłą wprost uprzejmością. Szkoda, że ów lekarz nie pracuje tutaj na stałe. Polecam i dziękuję, Panie Doktorze.

lekarz Sławomir Grycel

Internista, Diabetolog

Specjalistyczny Ośrodek Medyczny "SOMED" Mieczysława Ołdakowska
al. Legionów 29

Średnia ocen: 5,0/5
Miałam okazję być na wizycie w Łosicach u Doktora, bardzo przyjemny lekarz, kompetentny i serdecznie polecam!
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Piotr Lisowski

Chirurg ogólny, Internista

PromedPol Centrum Medyczne
Wojska Polskiego 59

Średnia ocen: 5,0/5
Do p. dr Piotra Lisowskiego trafiłam z polecenia. Już od pierwszego kontaktu dał się poznać jako człowiek sympatyczny, wyciszony, wzbudzający zaufanie, aby mu powierzyć swój problem zdrowotny. Dzwoni z przypomnieniem o wizycie, chociaż na początku było to tylko badanie USG. Udziela ponownie informacji jakie leki przyjąć i jak się przygotować do zabiegu. Zmienia datę, gdy pacjent nie może dotrzymać terminu. Już sam gabinet, bardzo nowoczesny sprzęt, a także stawianie na ...
Opinia dodana przez: Barbara D.

lekarz Małgorzata Łaguna-Oliferuk

Internista, Diabetolog

Specjalistyczne Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne przy "Polskiej Grupie Farmaceutycznej" sp. z o.o.
al. marsz. Józefa Piłsudskiego 82

Średnia ocen: 5,0/5
fantastyczny lekarz, ciepły, życzliwy, chcący pomagać ludziom, taka dr. Judym ????????
dlaczego pozostali lekarze nie są tacy jak Ona, świat był by inny więcej takich jak Ona, ale czy to możliwe - chyba nie , ale dlaczego????????????????????????????????????????????????????????????????
Opinia dodana przez: robert

lekarz Tadeusz Ambrożewicz

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej KOMAS Sp. z o.o.
ulica Wyszyńskiego 8

Średnia ocen: 1,0/5
Lekarz który bada ludzi przez stół bo sie brzydzi ludzi nie daje na żadne badania nie polecam nikomu tego człowieka
Opinia dodana przez: Kasia

lekarz Andrzej Ambrożewicz

Prusa 12/6

Średnia ocen: 1,0/5
Z wielką łasko cie może przebada Badania każe ci robić prywatnie bo narodowy fundusz zdrowia płaci mu za mało i za długo
Opinia dodana przez: kamil

lekarz Mieczysława Ołdakowska