lekarz Andrzej Dyszkiewicz

Internista, Rehabilitant

Goździków 2
43-400 Cieszyn

Nie znam bardziej wartościowego Lekarza. Pan Doktor poświęca całego siebie pacjentom, daje dobrą energię pacjentowi, tłumaczy cierpliwie zawiłości medyczne. Potrafi dobrać skuteczną kompozycję leków ponieważ nie skupia się tylko na chorym miejscu, ale terapię odnosi do całego organizmu, co jest niezwykle skuteczne. Miły i uprzejmy, łatwo nawiązuje pozytywny kontakt z pacjentem. Szczerze polecam, wszak TAKICH lekarzy to już dziś trudno znaleźć.
Opinia dodana przez: Staszek

lekarz Urszula Wadas-Hapeta

Kolberga 18
41-403 Chełm Śląski

Niesposób wyrazić mi to jak bardzo cenię sobie panią dr Wadas nie tylko jako lekarza ale i jako człowieka. Wspaniała, pełna ciepła osoba, która każdego pacjenta traktuje z szacunkiem i serdecznością. Do tego wiedza i zawsze pełne zaangażowanie w postawienie diagnozy. Naprawdę mało jest takich lekarz. Chylę czoła.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Ireneusz Mazurski

ul. Mikołaja Reja 2
72-300 Gryfice

W mojej ocenie bardzo dobry lekarz. Jestem pacjentem w mocno podeszłym wieku (migotanie przedsionków, nadciśnienie, łagodny rozrost stercza, zaburzenia nerwicowe). Doktor kompleksowo ocenia mój stan zdrowia i ordynuje takie leki, że stosunkowo dobrze funkcjonuję na co dzień. Cieszę się, że jestem pod jego opieką.

lekarz Adam Kowal

ulica I. Krasińskiego 29

Bardzo uprzejmy profesjonalny i doskonały specjalista. Dziękuję bardzo Adam Kowal za wykonaną pracę.Serdecznie polecam wszystkim.
Opinia dodana przez: Igor

lekarz Agnieszka Lemka

Królewiecka 146
82-300 Elbląg

Brakuje gwiazdek, aby ocenić Panią doktor. Wspaniała jako lekarz, rzetelnie przykłada się do swojej pracy. Rzetelnie i z sercem ♥️. Dopytuje, tłumaczy i poświęca czas. ♥️
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Magdalena Girek-Bączewska

MEDYK S.C.
Kaliska 41
41-200 Sosnowiec

Pani doktor jest niezmiernie empatyczna ,uważna na potrzeby pacjenta , kompetentna ,cierpliwa. Polecam wizyty u pani doktor.
Opinia dodana przez: Jolanta

lekarz Piotr Paluszek

Lubostroń 37/56

Pan Doktor Piotr Paluszek jest wysokiej klasy specjalistą w dzedzinie chorób wewnętrznych oraz angiologii.Mimo częstych wizyt lekarskich u różnych specjalistów dopiero Pan Doktor dokonał solidnej i kompleksowej diagnostyki stanu mojego zdrowia dnia 05,10,2015r. w Krakowskim Szpitalu Specjalistycznym im. Jana Pawła II.Jestem wdzięczny Panu Doktorowi za wszystko co uczynił dla mnie. Dziekuję oraz serdecznie polecam tego bardzo szlachetnego Lekarza potrzebującym
Opinia dodana przez: Tadeusz

lekarz Anetta Chrzanowska

ulica Moniuszki 10/6

Pani dr Anetta Chrzanowska to osoba empatyczna, spokojna, sympatyczna i znakomita specjalistka z bardzo dużą wiedzą i umiejętnością jej stosowania i przekazania pacjentom. Jestem jej pacjentem od 2016 r i bez żadnych zastrzeżeń bardzo Panią Doktor polecam.
Opinia dodana przez: Marek

lekarz Jacek Legutko

Monte Cassino 16b lok. 84
37-700 Przemyśl

wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Stanisław Boczar

Gastrolog, Internista

ulica Guzikówka 7
38-400 Krosno

Bardzo dobry lekarz, polecam! Bardzo delikatny i z ogromna wiedzą, do tego nie jest arogancki , nie cwaniakuje, nie jest zarozumiały jaki inni lekarze gastro...w Brzozowie. Naprawdę warto go wybrać.

lekarz Krzysztof Sznajder

ulica Witosa 61
42-603 Tarnowskie Góry

Doskonały lekarz, patrzy na pacjenta całościowo, tłumaczy schorzenie, leczenie oraz zależności i wpływ na cały organizm. Bezdyskusyjnie polecam.
Opinia dodana przez: Artur

Ilona Miśkowiec

Internista, Nefrolog

Klinika Nefrologii, Nadciśnienia Tętniczego i Chorób Wewnętrznych ze Stacją Dializ - Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Szpital Uniwersytecki im. dr Antoniego Jurasza
85-094 Bydgoszcz

Xxx fax xxxccxxxxcgffcbbhgvvhbvccgbbhnh. Hh ycfcb cyt hub hub Chojnic g b głuchych gg. V xxx g highv

lekarz Agnieszka Łagowska-Batyra

Sanatorium Uzdrowiskowe "Ciche Wąwozy" w Nałęczowie
Głowackiego 12
24-140 Nałęczów

Świetna lekarka. Zaangażowana, tłumaczy, wnikliwie pyta, nie unika powiązań innych chorób z tą wynikającą ze specjalizacji endokrynologii
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Joanna Drozd-Wachowiak

Kwiatowa 4
62-200 Gniezno

Sympatyczna i uprzejma Pani Doktor. Mimo, że byłam przyjmowana w szpitalu wykazywała duże zainteresowanie moim stanem zrdowia i nie traktowała mnie przedmiotowo. W dodatku jest bardzo kompetenta i rzeczowa. Lekarz godny polecenia.

Zofia Miszczyszyn

Dermatolog, Diabetolog

bp. Glazera 7 lok. 2
37-700 Przemyśl

Pani Doktor jest diabetologiem mojego taty, tacie długo utrzymywał się wysoki cukier, dopiero Pani doktor odpowiednio dobrała dawki i leki. Spokojnie i rzeczowo wszystko tłumaczy. Wyniki cukru są bardzo dobre. Wiedza i profesjonalizm pani doktor w szybkim czasie pomogły mojemu tacie czuć się znów dobrze. Polecam z czystym sumieniem.

lekarz Małgorzata Szewczak-Głodek

Diabetolog, Internista

Kalinowa 48 lok. 3
72-100 Goleniów

jest Bardzo dobrym lekarzem Polecam na 100 % Z.Kowalski

dr n. med. Krystyna Sidorowicz

al. NMP 21a
42-200 Częstochowa

Jestem pacientem 26 lat Pani doktor jest kompetentna uprzejma jestem zadowolona ze mnie leczy .Mam do doktor ogromne zaufanie Polecam Panią doktor wszystkim z kłopotami kardiologicznymi

lekarz Jan Stechliński

ul. Ceglana 5 A
63-230 Witaszyce

Jak najbardziej polecam Pana Doktora, bardzo miła i kompetentna osoba.

lekarz Dariusz Blocher

Internista, Lekarz rodzinny

Promienista 1 lok. 10
78-132 Grzybowo

Doswiadczony i solidny lekarz. Znajacy sie nie tylko na medycynie rodzinnej ale tez na rehabilitacji w roznych choronach i urazach sportowych. Dostepny w sanatoriach w Kolobrzegu i Dzwirzynie. Usmiechniety, elegancki i bardzo kulturalny. Polecam goraco. Gosc z poludniowej Polski.

lekarz Małgorzata Biskup

Burmistrzów Zawilskich 14
37-300 Leżajsk

Bardzo miła Pani doktor, z ogromną wiedzą i profesjonalizmie. Doświadczenie z Kliniki Reumatologii w Lubinie, gdzie wcześniej pracowała, widać w Jej pracy. Jej bardzo dobre diagnozy i leczenie pomogły wielu pacjentom. Dlatego z serca polecam !!!