Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,Madar-Med" Laboratorium Analiz Lekarskich
Stary Rynek 5
Słupsk
Lekarz godny polecenia, dokładny, uprzejmy i wie jak podejść do pacjenta. Leczę się w przychodni już długi czas.
Miejska Ambulatoryjna Opieka Zdrowotna w Słupsku
ulica Tuwima 37
Słupsk
Najlepszy lekarz w Słupsku Pani doktór bardzo cierpliwa wyjaśnia i rozumiem że pacjent jest dla Pani najwarzniejszy
Słupsk
Po wielu latach wreszcie trafiłam na lekarza, któremu zależy na dobru pacjenta. Lekarz z powołania, bardzo empatyczny, cierpliwie i z uwagą wysłuchuje pacjenta. Dobrze dobiera leki do dolegliwości. Polecam serdecznie!
MIĘDZYZAKŁADOWA PRZYCHODNIA REHABILITACYJNA PRZY GRYF SPÓŁKA Z O.O.
SZCZECIŃSKA 59 A
Słupsk
Lecze się już u doktora od 2009 roku. Jest przemiły, bardzo kompetentny i uprzejmy, nie zgadzam się z niemiłymi opiniami dotyczącymi np tego że nie stosuje nowych metod leczenia. Stosuje i to wiele metod np odczulanie, które wielu osobom bardzo pomaga, jeżeli komuś nie pomaga to jego problem, bo decydował się na to podpisując oświadczenie, że zgadza się na to leczenie pomimo że w niektórych przypadkach może nie przynieść skutku. …
Byłem u tego kardiologa 7 maja 2020 w sprawie występującego wcześniej bólu w klatce piersiowej, podwyższonego ciśnienia, dokładnie przedstawiłem sytuację, przyszedłem z pomiarami i opisem dolegliwości. Lekarz zrobił EKG i echo serca. Nie stwierdził wad oprócz "ujemne załamki T w odprowadzeniach V3-V5" w EKG, czym miałem się nie przejmować. Umówił się na próby wysiłkowe na 14 maja. 12 maja tj. 5 dni po wizycie u pana Oskara wylądowałem w szpitalu …
Gabinet Lekarski Jarosław Jańczuk
ul.Prosta 1F
Słupsk
nie polecam uprzejmoscia ipodejsciem do pacjenta nie grzeszy,brak objasnienia tylko suche K92 i co z tego.
Stary Rynek 5
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej POLO w Słupsku
ul. Wileńska 30/g.109
ul. Mikołaja Kopernika 2/3
Słupsk
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "SIDES"
Moniuszki 7F/1