Pan Doktor to niezwykle kompetentny specjalista, który podchodzi do pacjenta z pełnym profesjonalizmem i życzliwością. Jest uprzejmy, cierpliwy i zawsze dokładnie tłumaczy wszystkie zagadnienia związane ze zdrowiem. Wizyta odbywa się w spokojnej atmosferze, a lekarz poświęca tyle czasu, ile potrzeba, by rozwiać wszelkie wątpliwości. To naprawdę bardzo dobry lekarz, godny zaufania i polecenia każdemu, kto szuka rzetelnej opieki medycznej.
Wodzisław Śląski
Serdecznie polecam Panią doktor Brawańską. Podczas wizyty zrobiła mnóstwo badań bo EKG oraz badanie ECHO serca, USG tętnic szyjnych ( chyba tak to się nazywa). Później wszystko dokładnie wyjaśniła. Wykazała się spokojnym podejściem, co bardzo mnie uspokoiło. Czułam, że jestem w dobrych rękach. Dodatkowo tak ułożyła moje leki żebym mogła dokończyć te co brałam a potem dopiero wymienić na te które sugerowałą jako bardziej odpowiednie. Dziękuję za profesjonalizm i troskliwą …
Wodzisław Śląski
Cudowny lekarz,pełny profesjonalizm w stosunku do pacjenta jak i do stawianych diagnoz. jak ważna jest prawidłowa i trafna diagnoza doskonale o tym wiemy ,my pacjenci. Polecam Alina
Powiatowy Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Rydułtowach i Wodzisławiu Śląskim z siedzibą w Wodzisławiu Śląskim, Oddział Chorób Wewnętrznych nr 2
Wodzisław Śląski
Bardzo się cieszę, że pani doktor przyjmuje już w moim mieście (C.M. Medhouse). Dzieki temu mogłem do niej szybko trafić z dzieckiem. Bardzo dobra i fachowa opieka! polecam!
Wodzisław Śląski
Wspaniały lekarz, profesjonalne podejście, doskonała wiedza, wysoka kultura. Pacjent czuje się podmiotowo.
Wodzisław Śląski
Wspaniały lekarz z powołania. Konkretny i rzeczowy. Miły, wysłucha pacjenta. Posiada wiedzę. Polecam z całego serca. Wzór dla innych lekarzy.
centrum gastroenterologii
ul.Jana Pawła
Wodzisław Śląski
Koszmar, koszmar i jeszcze raz koszmar. Pan doktor wie wszystko o wszystkim, ale nie na temat tego o czym powinien porozmawiać z chorym pacjentem na wizycie. Kiedy zapytałam o refundację bardzo drogiego leku dowiedziałam się wszystkiego o przepisach w Polsce, ale ani słowa na temat własnej choroby. Usłyszałam nawet pytanie, czy zapłacę Panu za cztery opony do samochodu, które kosztują go 6 tysięcy. To sobie Państwo wyobraźcie jakim samochodem doktor …
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Chirurgiczna
26 Marca 164
Wodzisław Śląski
Jestem bardzo zadowolona, profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo sympatyczna Pani dr. Mogę szczerze polecić
Wodzisław Śląski
Ciężko tą panią nazwać lekarzem ale osobom jest straszna, niemiła i złośliwa. Kiedy pacjent przychodzi chory do poradni w Gorzycach to odsyła z kwitkiem nawet recepty nie przepisze
Wodzisław Śląski
Lekarz porażka miałem z nim do czynienia w wodzisławskim szpitalu na oddziale wewnętrznym brak kompetencji w ogóle do czegokolwiek ja już nie wspominam o leczeniu ludzi.
Niepubliczny Zakład Diagnostyki Schorzeń Sutka i Osteoporozy "ABE" S.c.
ulica Leszka 10
ul.Żeromskigo