ulica Hoża 11
Złotoryja
Rzadko spotykam się z profesjonalizmem. Pani doktor ma wiedzę bardzo szeroką (w tym oczywiście hematologiczną, bo taka jest jej specjalizacja). Poświęca dużo czasu pacjentowi, jest przy tym osobą, która chce rozwikłać zagadki. Bardzo sumienna, słucha i doradza. Jest przy tym empatyczna. Jestem pod ogromnym wrażeniem.
ulica Hoża 5
Złotoryja
Doktor Dąbrowski jest ekspertem w swojej dziedzinie i bardzo dobrym kardiologiem. Jest pomocny, komunikatywny i empatyczny, bardzo mi pomógł za co jestem niezmiernie wdzięczny.
Nie rozumiem tych opinii o obrażaniu się Pani Doktor na konsultacje z innymi lekarzami czy nie dawanie skierowań. Od lat leczę się u niej ja i cała moja liczna rodzina. i jest wręcz przeciwnie - Pani Doktor wręcz nalega na wizyty u specjalisty i badania zwłaszcza gdy ma jakieś podejrzenia. Jest bardzo dokładna i dociekliwa, co uratowało życie mojej siostrze. A inni właśnie lekarze siostrę zbywali, tylko Pani Doktor ją …
ulica Hoża 11
Złotoryja
Byłem na pierwszej wizycie w raczej standardowej sprawie. Mam bardzo dobre wrażenie. Pan Doktor dokładnie mnie zbadał, nie poganiał i dowiedziałem się tego co chciałem. Bardzo uprzejme odejście do pacjenta. Póki co super.
CENTRUM MEDYCZNE N.MED
rynek Rynek 5/2