Lekarz z powołania.Jestem bardzo zadowolona.polecam.Jestem pacjentem od 20 lat.Nigdy nie miałam żadnych zastrzeżeń.
Jestem bardzo zadowolony gorąco polecam. Wszystko sprawnie i vprofesjonalnie.Nie mam żadnych zastrzeżeń.
Do ckażdego pacjenta podchodzi indywidualnie.Kompetentna i potrafi xwytlumaczyc kazdy aspekt leczenia
Jakis czas temu leczyłem u pANI dOKTOR zęba kanałowo. Niestety odstawiła niesamowita fuszerkę. Na 4 kanały w zębie które mam, dwa były niedokładnie uzupełnione w 3 zostawiła narzędzie dentystyczne oczywiście uszkodzone o którym nie raczyła mnie powiadomić, natomiast 4 nie widziała wcale. Radzę omijać szerokim łukiem chyba że ktoś lubi się męczyć w przyszłości. Niestety kompetencje można ocenić bardzo negatywnie. Najgorsze jest brak powiadomienia pacjenta o popełnionym błędzie który każdemu mógł się zdarzyć.