Jestem wieloletnim pracownikiem Oddziału Otolaryngologii w Sztumie ,gdzie wykonuję zabiegi u dzieci i dorosłych, między innymi operacje migdałków, korektę przegrody nosa i operacje mikrochirurgiczne krtani
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Lekarz z powołania. Kompetentna, cierpliwa wobec pacjentów, i ich bliskich. Trudno w dzisiejszych czasach o takiego lekarza, który nie patrzy czy to pacjent, który przszedł prywatnie, czy jego leczenie będzie pokrywała Kasa Chorych.
Świetny laryngolog.Wyleczy każdego.Gorąco polecam
Świetny laryngolog.Wyleczy każdego.Gorąco polecam
SUPER POLECAM! MIŁA, ELOKWENTNA, MĄDRA, PIĘKNA,UROCZA, SEXOWNA, BARDZO ZADBANA, po prostu będę cześciej chorował aby spotykac tak Uroczą osobę! Tylko szybko i skutecznie mnie wyleczyła wiec narazie niestety jestem zdrowy!