Moim celem zawodowym jest pomoc drugiemu człowiekowi w dostosowaniu żywienia do danej jednostki chorobowej, danego schorzenia a przez to uwolnienie się od niej czy łagodzenie jej przykrych skutków. Pożywienie może być lekarstwem, może zmienić całe nasze życie. Swoich pacjentów zachęcam przede wszystkim do zmiany nawyków żywieniowych i świadomości konsumenckiej.
Moje podejście do żywienia się człowieka jest holistyczne. Zachęcam do zmiany myślenia na temat jedzenia i celebrowania posiłków. C…
Kompetencja i profesjonalizm na najwyższym poziomie , pełna informacja podana przez Panią Iwonę na wizycie , pozwala zrozumieć i osiągnąć zamierzamy efekt . Motywacja oraz dyscyplina wprowadzona z terminowością przez asystentkę , daje poczucie i gwarancje ustalonego terminu wizyty , co przy tak mocno napiętym kalenadarzu , jest bardzo istotnym elementem w całym procesie - jakim jest postawiony cel czyli kilka kilogramów mniej . Mogę polecić Panią Iwonę wszystkim , którzy znają Natur House ale nie mogą się zdecydować . To świetna specjalistka tak prowadząca pacjenta , ze bez żadnych wyrzeczeń - osiąga się zamierzony cel.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Wspaniała pani dietetyk kompetentnie podchodzi do każdego pacjenta,wytlumaczy pomoże rozumie wszystko. Polecam
Pełen profesjonalizm. Zawsze uśmiechnięta, sympatyczna, uważnie słucha pacjenta i reaguje na jego słowa. Potrafi zmotywować do działania. Wiedza na bardzo wysokim poziomie. Godna polecenia.
Cenię specjalistów, którzy potrafią indywidualnie podejść do każdego pacjenta. Wiedza, umiejętności Pani dietetyk są na bardzo wysokim poziomie, tłumacząc zalecenia zawsze zwraca uwagę co mają na celu i na jakim problemie się skupiają, przez co zawsze po wizycie wiem wszystko co potrzebuję. Panią Iwonę polecam każdemu, kto chce zadbać o swoje zdrowie i zrzucić kilka kilogramów.
W pracy dietetyka wiedza ma kluczowe znaczenie. Pani Iwona nie tylko ją posiada, ale potrafi ją również wykorzystać w leczeniu swoich pacjentów. Jej podejście do klienta zawsze jest indywidualne. Polecam Panią Iwonę, ponieważ Jej głównym celem jest niesienie pomocy tym, którzy jej potrzebują. Po wizycie zawsze wychodzę uśmiechnięta i naładowana energią i motywacją. 100% zadowolenia. :)
Pani Iwona ma świetne podejście do pacjenta co bardzo jest ważne bo mało jest takich osób. Od razu widać że podchodzi profesjonalnie do pacjenta i tłumaczy wszystko tak żeby było jasne. Uśmiechnięta i miła dzięki czemu z przyjemnością iść na taką wizytę 😊 Polecam Panią Iwonę
Wiedza na bardzo wysokim poziomie. Ponadto indywidualne podejście do każdego pacjenta, co gwarantuje dobrymi i długotrwałymi efektami. Uprzejmość i zaufanie - na to zawsze można liczyć u Pani dietetyk. Pani Iwona to osoba z pasją zawsze przekazuje wszelkie zalecenia, tak by były zrozumiale dla pacjenta. Dba o to by zdrowe żywienie stało się rutyną przez budowanie odpowiednich nawyków żywieniowych, a nie tylko pomysłem na zrzucenie kilogramów.
Dzięki pomocy pani dietetyk udało mi się zrzucić 11 kg . Waga pozostaje stabilna . Jestem bardzo zadowolona z osiągniętego efektu .
Niezwykle profesjonalne i pełne uprzejmości podejście do pacjenta. Wiedza na niesamowicie wysokim poziomie. Pani Iwona podczas wizyty stara się jak najwięcej dowiedzieć, aby możliwie najdokładniej znaleźć źródło problemu i leczyć przyczyny, a nie tylko objawy. Bardzo duży nacisk kładzie na wyrobienie u pacjenta dobrych nawyków żywieniowych. Każdego pacjenta traktuje indywidualnie i poświęca odpowiednio dużo czasu i uwagi. Polecam w 100%
Świetna Pani dietetyk, ogromna wiedza teoretyczna i praktyczna. Do każdej osoby podchodzi indywidualnie, co jest rzadkością wśród nowosadeckich lekarzy. Polecam każdemu kto szuka nie tylko dietetyka, ale również wsparcia i motywacji.