Centrum Dietetyczne Naturhouse
Aleja KEN 88, Metro Stokłosy
Dobre rady, ciekawe diety, cierpliwośc i odpowednia mobilizacja, dokładnie to, czego potrzebowałem, dziękuję i polecam
Poradnia Dietetyczna Lubczyk
ul. Gdańska 42
Żukowo
Udało się pogodzić moje życie z chorobą. Wszystko dzięki tej Pani. Okazało się, że nie jest to takie trudne jak się wydawało. Byłam lekko załamana tym jak usłyszałam o moich wynikach, ale na szczęście otrzymałam pomoc, choć nie wierzyłam na początku, że dietetycy mogą coś zrobić. Na wizycie brakowało troszkę uśmiechu, bo byłam mocno spięta, ale potem było już tylko lepiej. Polecam gorąco.
Poradnia Dieta i Fitness
ul. Ksawerów 3
Wreszcie trafiłam na dobrego dietetyka! Ktoś, kto naprawdę mnie słucha i nie stara się za wszelką cenę wprowadzić swoich widzimisi. Pani Ewa zawsze znajdzie kompromis i wytłumaczy co i jak działa. Mam dużo chorób współistniejących (w tym autoimmunologiczne) i wszystko zostało zawarte w diecie, rozpisanej tak, aby brać pod uwagę moje treningi. Do tego zawsze się mogę do Pani Ewy odezwać jeśli mam problem, oddzwoni w wolnej chili albo odpisze ...
Poradnia Dietetyczna NUTRI HEALTH w Centrum Terapii Narturalnych w Lublinie
Łabędzia 17
Lublin
Poradnia DOBRY DIETETYK Centrum Medyczne Chemiczna
Chemiczna 3
Gliwice
Pani Karolina jest profesjonalistka w tym co robi, zawsze uśmiechnięta i bardzo pomocna, wszystko dokładnie tłumaczy i angażuje się od samego początku do końca. Szczerze Polecam
Przychodnia i Szpital FORMMED Centrum Leczenia Wad i Zaburzeń Rozwojowych
Babice Nowe, Warszawska 197 D
Poradnia Dziecięca i Poradnia Medycyny Sportowej
Bydgoska 76
Toruń
Od kilku lat jesteśmy pacjentami Pani Doktor. Diagnoza zawsze trafna, antybiotyk to już konieczność, a poza tym moje dziecko nie jest wysyłane od razu do szpitala. Pani Doktor nigdy nie odmówiła przyjęcia dziecka, wszystko dokładnie omawia, rozpisuje dawkowanie na kartce. Jest bardzo dokładna, lekarz z powołania.
Z czystym sumieniem POLECAM!!!
Najlepszy pediatra 😊
Intima Clinic
GRZEGÓRZECKA, 67c/u11
Grzegórzki, Kraków
Obawialam sie, ze efektow nie bedzie, jak przy kazdej poprzedniej diecie. A tu... Pierwsze 7 kilo za nami, a będzie i dwa razy tyle! Bardzo polecam tą Panią :)
Dietetyka Kliniczna Strelau
Światowida 47/32
Bardzo polecam panią Anetę. Dzięki ułożeniu diety pod wyniki badań, w ciągu 3 miesięcy moje wyniki wróciły do normy. Efektem ubocznym był spadek wagi i spadek cm. A poza tym pani Aneta jest bardzo sympatycznym człowiekiem.
Psychodietetyk mgr Ewa Sakwa, alergie pokarmowe szczecin, choroby tarczycy dieta
Monte Cassino 16/5
Wyjątkowa osoba. Ciepła, konkretna i bardzo pozytywna;))) Współpraca przebiega bardzo dobrze i jestem zadowolona. Polecam.