Pani była mało uprzejma i sprawiała wrażenie, że niechętnie podchodzi do obcokrajowców. Uważam, że warto, aby doskonaliła umiejętności w zakresie etyki i kultury komunikacji z ludźmi. Dobrze że wszystko jest dobrze!!! Wszystkim zrówka jak najwięcej.
Pacjent uzdrowiska GRYF - Połczyn Zdroj Pani doktor bardzo nie miła , nie słucha pacjenta. Zerowe podejście do potrzeb pacjenta, Zapatrzona w siebie - brak empatii
Pacjent uzdrowiska GRYF - Połczyn Zdroj
Pani doktor bardzo nie miła , nie słucha pacjenta.
Zerowe podejście do potrzeb pacjenta,
Zapatrzona w siebie - brak empatii
NIE SYMPATYCZNA PANI DOKTOR MIJA SIE Z POWOLANIEM ODRAZU PACJENTA DO DOMU ODSYLA Z SANATORIUM GRYF.NIE DA DOJSC DO GLOSU
Bardzo nieprzyjemna, pracę swoją wykonuję za karę, nie wiadomo jak sie odezwać by człowieka nie zjechała.. nie polecam.. odechciewa sie wizyt w szpitalu po czymś takim..
Zero kompetencji i podejścia do pacjenta. Nie polecam. Unikać z daleka. Wykonuje pracę jak za karę.
nie ma podejscia do pacjenta po spojzeniu wydaje opinie ,brak kompetencji i niemiła , mysli ze wszystkie rozumy pozjadała .
Nie polecam nikomu, położyła moją mame w szpitalu na miesiąc robiąc jej nie potrzebne badania. Nie umiała wykryć choroby....miażdżycy w głowie a leczyła przez pół roku na miascenie!!!! czyli zanik mięśni!!!! masakra!! nie polecam
Pani doktor bardzo miła wysłucha pacjenta zaczyna od skierowanie na porządne badania,potem dopiero diagnoza.Pomogła mi bardzo polecam każdemu.Iwona G
Sosnowiec ma szczęście, mając takiego ordynatora neurologii.
Sosnowiec ma szczęście, mając takiego ordynatora neurologii.
Pani doktor Stadnicka to wzorzec cnót lekarskich. Rzeczowa, kompetentna a przy tym miła i sympatyczna dla pacjentów. Daj nam Panie Boże tylko takich medyków !!!