Niestety ale negatywne opinie o tej Pani się potwierdzają. Nieuprzejma, arogancka, nie odpowiada dzień dobry. Ma pretensje o wszystko i tłumaczy się problemami prywatnymi....
Pani doktor nigdy nie była specjalnie miła, już od pierwszej wizyty wykazywała się arogancją i zwracała się w szyderczy, pretensjonalny sposób tj. „nie pukaj”, „nie wchodź” itp. Nie była zainteresowana moją wcześniejszą historią leczenia, na pytania odpowiadała zdawkowo. Dziś jednak jej zachowanie spowodowało, że zdecydowałam się na zmianę lekarza. Pani doktor odmówiła mi podania numeru recepty na szczepionkę twierdząc, że numer ten znajduje się w internetowym koncie pacjenta, na które nie mogłam się zalogować i o którego istnieniu dowiedziałam się właśnie w tamtym momencie. Kiedy chciałam wejść do gabinetu i poinformować, że nie jestem w stanie zalogować się do systemu IKP i poprosić o napisanie numeru recepty na karteczce (jak zresztą było do tej pory), zostałam z niego „wyproszona” zanim cokolwiek zdążyłam powiedzieć. Szans na rozmowę z panią doktor tego dnia już nie było. Jedna z Pań Pielęgniarek widząc, że w obliczu zachowania pani doktor jestem bezradna, udała się do gabinetu z prośbą o podanie numeru recepty- na próżno, bo również została wyproszona i usłyszała, że podanie numeru recepty nie jest obowiązkiem pani doktor. Zatem ciekawi mnie: co nim jest, jeśli nie podanie numeru recepty? Tego dnia usłyszałam też wiele standardowych niemiłych tekstów, ale nad tym nie będę się tutaj rozwodzić. Podsumowując, pani doktor chyba zapomniała, czym jest: po pierwsze zawód lekarza, po drugie kultura osobista, a po trzecie człowieczeństwo.
Znam wielu lekarzy, ale pani doktor bije ich wszystkich w każdej najgorszej kategorii... Brak empatii, zrozumienia i jakiejkolwiek życzliwości. Wszystko źle. Najlepiej o nic nie pytać, o nic nie prosić. W trakcie wizyty poprosiłam o receptę na co pani dr odpowiedziała, że już zamknęła wizytę w systemie i nie wystawi, bo za późno powiedziałam...
NIE POLECAM. Tak niemilego lekarza jeszcze nie spotkalam. Pani sie denerwowala naprzyklad bo: - zadalam pytanie - zaglosno zamknelam drzwi - nie zdjelam czapki - poprosilam inny termin szczepienia - odezwalam sie do niej w ogole - po prostu przyszlam :)
- zadalam pytanie
- zaglosno zamknelam drzwi
- nie zdjelam czapki
- poprosilam inny termin szczepienia
- odezwalam sie do niej w ogole
- po prostu przyszlam :)
zero szacunku dla pacjenta takiego lekarza jeszcze nie spotkałam obrazająca pacjentów na maxsa mnie kazała iść do psychiatry będziemy wnosić skargę
byłam na wizycie tragedia jako człowiek uprzejmości zero najgorszy lekarz z jakim miałam do czynienia
Bardzo konkretny specjalista nic do zarzucenia, potrafi wytłumaczyć wszystko dokładnie . Lekarz godny polecenia :)
Pani doktor świetnie poprowadziła leczenie u mnie astmy. Generalnie stosując się do zaleceń nie odczuwam wcale astmy
To rejestracja wyznacza godzinę wizyty -nie pacjent. Później jednak idę na wizytę i słyszę, ze WYJATKOWO dostanę teraz testy ale mam szybko na nie biec do gabinetu obok, bo pani doktor chce wyjść o równej godzinie do domu. No niestety, jakbym mogła to przyszłaby wcześniej ale zaproszono mnie na taka a nie inna godzinę;) Pomijam już niemile odpowiedzi na moje dolegliwości, że Polacy po prostu cierpią na katar... Ja rozumiem, ze polowa ludzi pewnie mówi to samo na wizycie, ale ja odpowiedz od Pani słyszę tylko raz.
Niestety zgadzam się z tymi opiniami. Pani doktor bardzo nieprzyjemna w zachowaniu, pretensjonalna. Nie potrafi słuchać tylko od razu komentuje i użala się na ogrom obowiązków w tym prywatnych. Natomiast unika jakichkolwiek porad czy opinii o które pacjent pyta. Nie polecam. Unikać jeżeli można. Stracony czas na dojazd i oczekiwanie na wizytę.