lekarz Izabela Dydo-Konior

2,3
2,7
2,5

Nie polecam. Jako lekarz orzecznik, wydaje opinie korzystne wyłącznie dla ubezpieczycieli. Tego typu lekarz powinien być w pełni obiektywny.

Nie polecam, wykracza poza swoje kompetencję czym spowodowała ogromne szkody. Zignorowała poprzednią historię leczenia.

Jak widzę, że ktoś PISze, że Pani Dr. jest niekompetentna to już wiem kim jest taki pacjent ;). Uważam, że gdyby więcej takich specjalistów psychiatrii było to stan Polaków byłby o wiele lepszy. Czas poświęcony mojej osobie był zdecydowanie długi. Diagnoza i zapobieganie - w punkt. Jestem wdzięczny za to, że do Pani Doktor trafiłem. Dziękuję

Nie polecam. Brak kompetencji i zainteresowania pacjentem.Zle dawki leków i złe leki których wg pani nie można zmienić. Zmieniłem lekarza, zmienił leki, czuje się o niebo lepiej. Pozdrawiam

Serdecznie polecam. Pani doktor jest bardzo kompetentna i prz tym bardzo serdeczna. Lubi swoją prace i lubi pomagać. Dobrała mi dobre leki i dzięki niej wyszłam na prostą.

Nie polecam, po 2 latach leczenia u niej miałam próbę samobójczą jeśli ktoś ma bardzo poważny problem to raczej nie pomoże. Trudno jej doradzić jak ma pomóc, nie ma zdecydowania jest delikatna i brak jej stanowczości. Pomyliła się z zawodem.