Nie wiem dlaczego zatrudniają taka osobę w placówce, ta kobieta nie nadaje się do kontaktu z ludźmi, nigdy nie trafiłam na tak okropną dr. Niemiła, oschła, ton rozkazujący, byłam z 5 latkiem na USG, zero podejścia! Nie polecam, niech idzie na emeryturę i da sobie spokój! Bo straszy ludzi swoją osobą!!!! Zero tłumaczenia, na koniec jedno zdanie "wymagana konsultacja z pediatrą"
Zero tłumaczenia, na koniec jedno zdanie "wymagana konsultacja z pediatrą"
Nieuprzejmą, nabzdyczona kobieta, totalny brak empatii. Nie polecam i już nigdy więcej tam nie pójdę!!! Podejście do pacjenta jak w PRLu. Łaskę robi, że bada. Zapisałam się już prywatnie gdzie indziej, żeby sprawdzić czy te 5min w gabinecie i "diagnoza" się potwierdzi. Stanowczo odradzam!
Stanowczo odradzam!
Faktycznie bardzo nie uprzejma lekarka ,opryskliwa jakby za kare wykonywała badanie .Byłam na cito zrobić badanie w Kwancie ,bo zawsze tam była bardzo konkretna i rzetelna lekarka od USG .Przeważnie badanie miałam konkretne bez spóźniania się ani obsunięcia czasowego ,a tu przypadkiem trafiłam na tą Panią.Sparwia wrażenie jakby nie lubiła ludzi ani tego co robi .Zapamiętać nazwisko by już więcej nie trafić do niej na badania .
Byłam z chora mamą która ma cukrzycę ,protezy w kolanachi raka złośliwego piersi wizyta była umówiona na godz 11.20.Jednak mama około godz 8 bardzo źle się poczuła z racji spadającego cukru we krwi a musiał być na czczo.Po wyjściu p.Dojtor z gabinetu mama poprosiła grzecznie czy w Rej sytuacji mogłaby już ją przyjąć. P.Doktor z dąsem powiedziała że niestety nie gdyż usg jest czynne od godz 8.30.A szła po wodę z czajniczkiem.Pacjencji byli na tyle wyrozumiali ze chcieli mamę wpuścić pierwsza ale p.Doktor niestety się nie zgodziła.I musiała nadal poczekać na swoją godz.A z minuty na minutę mama coraz gorzej się czuła.Na szczęściew nieszczęściu była luka pomiędzy godz ze ktos nie przyszedl i mama mogła wejść .Po wejściu do gabinetu p.doktor z łaska kazała się położyć chodź mamie było bardzo ciężko samej się położyć i przewrócić na bok a p Doktor nic sobie z tego nic nie zrobiła a kiedy mama się jej odruchowo dotknęła nogi to p.doktor zaczęła krzyczeć ze nie życzy sobie żeby ją dotykała.Siedziala na fotelu jak łania i nie pomogła mamie nawet wstać.A na koniec rzuciła jej 1 kawałek papieru żeby mama się wytarła i dodała ze jeśli chce więcej papieu to ma wziąść sobie podkład ten na którym leży i się wytrzeć.Poprostu wstyd,hańba,żenada i brak słów podejścia lekarza do chorego pacjenta.Nie polecam wręcz nikomu.
Pani o wrażliwości słonia w składzie porcelany. Opryskliwa i niegrzeczna. Badanie trwało niespełna 5 minut 3 poświęciła pani doktor na walenie paluchami w klawiaturę nadmienię bardzo głośno. W sumie 2 zdania. A hitem jest ze otrzymałam listek recznika papierowego . Tak 1 do wytarcia się dokończyć miałam podkładem. Na szczęście miałam chusteczki. Obrzydliwe. Bo jak weszłam do gabinetu to podkład wyglądał na już użytkowany. W firmie Luxmed robiono mi usg około 20 minut. Opis to strona A4 a zdjęć mam 21. No cóż jak się płaci to się ..... .
Zero kompetencji,5 minut na pacjenta???, Zero tłumaczenia, przestraszyłam się diagnoza że mam nowotwór piersi, co nie potwierdziły badania w innym miejscu, wręcz na mnie nakrzyczała, z całym szacunkiem ale p.dr jest nieuprzejma, i zero empatii. Byłam kilka razy , bo nie miałam wyjścia , sprawy pilne, ale więcej nie skorzystam. I nie polecam. Pani doktor. Proszę zmienić stosunek do pacjenta. To nie tylko moje zdanie.