Polecam Panią Doktor. Bardzo zaangażowana. Nie bagatelizuje żadnego problemu. Dokładna, cierpliwa, tłumaczy wszystko, jest dociekliwa i nie zostawia pacjenta bez pomocy. Dzieci ją uwielbiają. A ja jako rodzic ufam Pani Doktor w 100 %. Pediatra na medal
Wspaniała lekarka skupiająca się nie tylko na pacjencie ale również na całej jego rodzinie. Zanim zdążyłem zapytać przepisała leki całej rodzinie co miało uchronic nas przed zarażeniem. Dokładnie objaśniła leczenie i dawkowanie leków. Bardzo dziękujemy, oby więcej takich lekarzy.
Polecam w pełni!Doktor konkretna i rzeczowa a jednoczesnie miła i wspierajaca. Na pewno beda ja polecac i sama nie raz bede korzystała z porady gdyz Pani Doktor zdobyla moje zaufanie juz po pierwszej wizycie-co rzadko sie zdarza;-)
Bylismy u Pani Doktor z bardzo cierpiącym dzieckiem, mały strasznie płakał i nie współpracował. Pani Doktor ma niesamowite podejście do dzieci, potrafi uspokoić malucha. Wszystko rzeczowo wyjaśnia rodzicom. Pomogła naszemu synowi tak że nie musieliśmy zostawać w szpitalu. Wspaniały lekarz.