Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,8 |
Godny polecenia | 4,8 |
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,8 |
Godny polecenia | 4,8 |
Godny polecenia | 5,0 |
Niesamowity lekarz wyprowadził dziecko z moczenia nocnego. Wspaniała opieka w tak delikatnej sprawie
Godny polecenia | 4,0 |
BARDZO DOBRY KOMPETENTNY lekarz, zawsze trafione diagnozy, świetny i miły człowiek..Uratował nasze dziecko przed szpitalem..
Godny polecenia | 5,0 |
To swietny lekarz jakich teraz malo. Dziecko traktuje z szacunkiem. Ma swietne wyczucie etapu choroby i celnie dobiera srodki/leki zeby pomoc dziecku. W naszym przypadku praktycznie kazda jego konsultacja pediatryczna jest skuteczna i dziecko zdrowieje.
Godny polecenia | 5,0 |
Wspaniały lekarz, ciepły i sympatyczny człowiek. Wszystko dokładnie tłumaczy, zbiera dokładny wywiad. Ma dobre podejście do małego pacjenta. Polecam!
Tłumaczenie choroby i leczenia | 4,0 |
Godny polecenia | 5,0 |
Fantastyczny!!! Miły kompetentny,zrozumiały. Rozumie, że rodzic nie jest lekarzem i nie rozumie terminologi medycznej.
Godny polecenia | 5,0 |
Bardzo dobry lekarz, sympatyczny i życzliwy. Dobry fachowiec. Zdecydowanie polecam.
Usługa | Cena (zł) |
---|