Lekarz miły , badanie USG dokładnie zrobił jednak odpowiedzi na pytania są szybkie ( dla laika bez tłumaczenia) byle kolejny pacjent....Więc jak zrobi USG szybko opisuje, dokument do ręki i już życzy miłego dnia...byle szybciej człowiek wyszedł i następny wszedł bez wytłumaczenia 😓
Dziękujemy Panie Doktorze za przeprowadzone dziś rano badania jamy brzusznej i do tego dróg moczowych. Syn potwierdza, że jest Pan rzeczywiście wspaniałym empatycznym lekarzem, godnym polecenia. Cieszę się bardzo, że trafił właśnie do Pana Doktora :)
Bardzo miły, empatyczny lekarz. Szybko, konkretnie, na bieżąco informuje co się dzieje i nie wprawia w dyskomfort czy zakłopotanie.
Syn po wyjściu z usg zapytał kiedy znów przyjdziemy. Wiecej chyba pisać nie trzeba. Polecam zdecydowanie
Fantastyczny lekarz! Byliśmy na USG z córką - siętna atmosfera, kontakt i podejście do dziecka, do tego profesjonalny i od razu rodzicowi tłumaczy co widać na ekranie.
Dawno nie spotkałam lekarza z tak dobrym podejściem dzieci. Córka miała USG brzucha, a ma bardzo duże łaskotki więc obawiałam się że będzie kłopot. Doktor zagadywał, żartował i wprowadzał bardzo pozytywną atmosferę podczas badania. Oby więcej takich lekarzy
Niesamowity lekarz wyprowadził dziecko z moczenia nocnego. Wspaniała opieka w tak delikatnej sprawie
BARDZO DOBRY KOMPETENTNY lekarz, zawsze trafione diagnozy, świetny i miły człowiek..Uratował nasze dziecko przed szpitalem..
To swietny lekarz jakich teraz malo. Dziecko traktuje z szacunkiem. Ma swietne wyczucie etapu choroby i celnie dobiera srodki/leki zeby pomoc dziecku. W naszym przypadku praktycznie kazda jego konsultacja pediatryczna jest skuteczna i dziecko zdrowieje.
Wspaniały lekarz, ciepły i sympatyczny człowiek. Wszystko dokładnie tłumaczy, zbiera dokładny wywiad. Ma dobre podejście do małego pacjenta. Polecam!