lekarz Jacek Szpinda

2,0

Udałem się do pana Szpindy z powodu nieustannego bólu kolana , ponieważ każdy inny ortopeda DOBRY miał terminy dopiero za 2 tygodnie.Myślałem,że ortopeda jak ortopeda i że selekcje ,,dobry” ,,zły” to tylko wymysł ludzi.Pan doktor dał mi skierowanie na tomografię.Gdy odebrałem opis udałem się z nim do pana doktora,w gabinecie byłem około 5 min. Doktor nawet nie spojrzał na mój opis z tomografu i zaproponował leczenie ,,obserwacja” bądź zastrzykami tzw. ,,blokadami” wtedy dotarło do mnie,że jednak ludzie mieli rację co do tej ,,selekcji” oraz że ortopedia zamojska niezadowala.Gdy udałem się do innego lekarza prywatnie pokazałem mu opisy 2 badań to jedynie mnie wyśmiał oraz powiedział że gdybym jeszcze pochodził z miesiąc z moją nogą i wymyśloną ,,obserwacja” Pana Szpindy to najprawdopodobniej w kolano miał bym wstawioną protezę.

2,0

lekarz nie poświęca dużo czasu pacjentowi,bagatelizuje to co pacjent do niego mówi.Kazda chorobę będzie leczyć ,,obserwacja” plus jest jedynie taki że daje skierowania na rezonans bądź tomograf,lekarz nie jest godny polecenia.Mam nadzieję że teraz zostanę zapisana do innego lekarza na wizytę a nie do Pana Szpindy ponieważ gdy tylko o tym pomyślę to się boję.Od 200 złoty się nie zbiednieje więc lepiej udać się do dobrego lekarza prywatnie z ortopedii w rzeszowie bądź lublinie.