lekarz Jacek Szychliński

Lekarz orzecznik ZUS

2,1
1,7
1,7

Mialam do czynienia raz z tym panem i oby nigdy więcej.Zaden z niego lekarz,przynosi tylko ujme temu zawodowi.Powinien mieć na pieczątce urzędnik orzeczik.Gburowaty,nie zapisuje tego co się mowi,tylko to co sam uważa za stosowne.Tresci ogranicza do maximum,a na koniec nic z nich nie wynika.Z przedstawionymi dokumentami,dowodzacymi o niezdolności do pracy wogole się nie zapoznaje.Porazka ;-(

Ten człowiek Wszystkich uzdrawia, normalnie ręce które leczą. Człowiek idzie z wynikami- rtg, tomograf, rezonans, na których są wykryte schorzenia, a ten pseudo "lekarz" to podważa i opinię innych lekarzy. Powinni tego pana (specjalnie z małej litery) zatrudnić 24h na dobę, Wszystkich by uzdrawiał i ZUS miałby więcej kasy na swoje budowle!! Żenada!! Tak nie może być!! Przeprowadził wielkie badanie ze swoim młoteczkiem ha ha !! Ogólnie od samego wejścia facet nie patrząc na wyniki badań już odnosi się do pacjenta jak śmiecia i sugeruje, że się symuluje. Nawet dokładnie nie wiedział co oznacza moje schorzenie i poszedł do drugiego gabinetu zapytać innego lekarza, a później jeszcze kazał mi wyjść i poczekać przed gabinetem- ha ha pewnie uruchomił wujka google no, ale nie- żyję, siedzę, rozmawiam to jestem ZDROWA! Dużo by pisać tych negatywów! Po prostu brak słów!! Ktoś powinien też wziąć się za tych pseudo lekarzy! Specjalnie tak robią aby ludzi psychicznie podłamać i człowiek machnie ręką, będzie bezsilny i wróci do pracy... Ja osobiście się odwołam, nie popuszczę.

Bardzo dokładne i profesjonalne podejście. Powiedział mi więcej na temat mojej choroby niż lekarze prowadzący, a miał sprawdzić tylko zasadność zwolnienia.

z bólem kręgosłupa spowodowanym kręgozmykiem, drętwieniem kończyn udałam się na badanie do ZUSU. Zwolnienie zostało przez tego pana podważone- pierwsza wizyta z tym lekarzem,widzi mnie 5 min i wydaje lekką ręką takie opinie? że jestem zdolna do pracy? siedzieć nie mogę - mam pracę biurową,ale co ja wymyślam...boli? nie widać że boli. ten pan stwierdził, że jestem zdrowa - oh jak miło, jedna wizyta i jestem zdrowa!super! tylko czemu dalej boli i z bólu łzy mi ciekną? nie polecam nikomu spotkania z tym panem.

nie polecam nikomu spotkania z tym panem.

Zdaniem Pana doktora, jeżeli osoba chora przyjedzie na komisje lekarską i wejdzie do gabinetu o własnych siłach, potrafi usiąśc na krześle, to jest bezwzględnie osobą całkowicie zdolna do pracy i należy pozbawić ją mozliwosci dalszego korzystania ze zwolnienia lek.. Uciążliwy ból, nieprzespane noce w czasie choroby nie maja znaczenia, wyniki to tylko fikcja. Panie doktorze życzę Panu aby nigdy nie musiał Pan doświadczać tego bólu, bo jest Pan tylko człowiekiem i nikt z nas nie zna dnia ani godziny, kiedy przyjdzie nam cierpieći prosić o pomoc innych.

Nieuprzejmy ignorant. Naprawdę współczuję tym, co mają mieć u niego wizytę.Chociaż moja choroba nie wzbudziła żadnych "podejrzeń" i wyszłam z gabinetu z wynikiem korzystnym, miałam duży niesmak. Mam nadzieję ze w moim żywocie nie będę musiała więcej widzieć pana "doktora". Jeżeli pan "doktor" jest taki nieszczęśliwy w tej pracy to niech sobie zmieni zawód, może to go uszczęśliwi i spowoduje uśmiech na twarzy.

Jak mój ojciec z segregatorem papierów orzekających niezdolność do pracy (kręgosłup zajechany 40-letnią pracy na budowie) podczas wizyty w ZUS-ie został uznany za zdolnego do pracy? Posiada wszelkie schorzenia kręgosłupa, ledwo chodzi, po operacji, ale nie wygląda jak menel, co mu zarzucono. Dziękuję Panie Jacku za 3-krotne odrzucenie mojego schorowanego ojca na komisji. Ledwo ciągniemy przez Pana koniec z końcem. bez poważania anonim

bez poważania
anonim

zadufaniec - brak kontaktu,nie polecam nikomu,kto by chcial ufac jako czlowiekowi

tragedia. lekarz rodzinny, nie żaden fachowiec. nie wie co robić. nie przeprowadza badania i coś orzeka i z tego ubezpieczalnie wypłacają odszkodowania. Nie polecam nikomu do niego trafić

Facet posiada tytuł Lekarz medycyny i bada mnie jak wielki specjalista. Mam skierowanie na rechabilitację dzienną (c-ito) a potem ewentualnie na operację a on twierdzi, że nadaję się do pracy a leczyć się mogę po godz. pracy. Bardzo nie przyjemny facet. Nie polecam nikomu tego lekarza, a jak będziecie mieć wizytę u niego to radzę zrezygnować z niej , bo i tak negatywnie i tak. Co siedzi w takim gościu jest zły, że tam pracuje czy co ? Wielki mi Pan orzecznik ZUS.