Zdecydowanie odradzam wizyty u tego lekarza. Lekarz nie słucha pacjenta, bagatelizuje objawy i odnosi się w sposób nieuprzejmy. Brak rzetelności, brak empatii i brak profesjonalizmu. Wizyta pozostawiła we mnie ogromny niesmak i poczucie straconego czasu.
Zdecydowanie odradzam wizyty u tego lekarza.
Moje doświadczenia z tym lekarzem były niestety wyjątkowo negatywne. Oczekiwałam profesjonalizmu, rzetelności i szacunku, a spotkałam się z czymś zupełnie przeciwnym. Lekarz bagatelizował zgłaszane przeze mnie dolegliwości, nie przeprowadził szczegółowego wywiadu ani podstawowych badań, a wszelkie pytania traktował jako zbędne i „niewygodne”. Zamiast wsparcia pacjenta otrzymałam lekceważenie i brak empatii. Uważam, że sposób komunikacji pana doktora był nie tylko nieprofesjonalny, ale też urągający standardom opieki medycznej – odpowiedzi były ironiczne, a czasem wręcz złośliwe. Mam także poważne zastrzeżenia co do przestrzegania zasad poufności oraz zapewnienia intymności podczas wizyty. Z perspektywy …
Z perspektywy pacjenta taka postawa podważa zaufanie do całego systemu ochrony zdrowia. Jeżeli ktoś szuka lekarza rodzinnego, który faktycznie wysłucha, okaże zrozumienie i zapewni kompleksową opiekę – z całą stanowczością odradzam korzystanie z usług tego lekarza.
to pierwszy lekarz w moim życiu o którym nie powiem NIC dobrego. Jest refundacja z NFZ na badanie Covid ale on nie wypisze - mam sobie zapłacić 20 pln i zrobić badanie, jakaś recepta - też nie wypisze - bo nie! ( to akurak częściowo uzasadnione) ODRADZAM !
Skandaliczne zachowanie, lekarz krzyczy na rodzica przy dziecku i podważa obserwacje rodzica. Złożone skargi.