Nie jestem zadowolony. Zmarnowałem kilka godzin w ciągu dnia żeby dojechać do Pana Orleańskiego bo nie jestem ze Świdnicy gdzie jest ten jego gabinet w MK Medik. Wizyta trwała max 10 min. Dwóch pacjentów przede mną jak liczyłem siedzieli też około 7-10 min w gabinecie. Dostałem diagnozę szczeliny odbytu. Nawet dobrze nie powiedziałem przy wejściu co mi jest a już dostałem książeczkę jak leczyć szczelinę. Byłem u różnych lekarzy. Miałem robiona anoskopie, wychodziły hemoroidy. A ten lekarz neguje i twierdzi że nie możliwe bym kiedykolwiek je miał. Odrzuca wszystkie inne możliwe opinie lekarzy, nie ma w nim pokory. Co prawda jest miły ale diagnozę postawił tylko na podstawie badania palcem, to chyba za mało. Odmówił badania anoskopem twierdząc że nie dam rady a ja tłumaczyłem że już kiedyś miałem takie badanie i było OK. W dodatku dostałem jakieś co najmniej zawstydzające ćwiczenia na anusa których odmawiałem a on zaczął mnie dalej namawiać. Zero współpracy, marna komunikacja i krótki czas wizyty. A więc nie polecam.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Kompetencje i kultura osobista na wysokim poziomie. Pełny profesjonalizm. Dokładnie i cierpliwie tłumaczy problem choroby. Polecam z zakresu proktologii.
Polecam z zakresu proktologii.
Byłam pierwszy raz u proktologa, pełna obaw jeżeli chodzi o objawy. Pełen profesjonalizm, spokój , wyważony i przyjazny sposób komunikacji. Wiem, że przede mną kilka miesięcy leczenia ale czuję się spokojna bo po pierwsze mam diagnozę po drugie mam plan działania. Umówiłam się już na wizytę kontrolną. Polecam z czystym sumieniem Pana Doktora!
Umówiłam się już na wizytę kontrolną. Polecam z czystym sumieniem Pana Doktora!
Polecam - specjalista proktolog oraz chirurgii ogólnej. Jestem bardzo zadowolony z efektów leczenia. Szybko i skutecznie.
Polecam - specjalista proktolog oraz chirurgii ogólnej.
Jestem bardzo zadowolony z efektów leczenia.
Szybko i skutecznie.
Bardzo rzeczowy i konkretny lekarz. Cierpliwy i mający podejście do pacjenta. Szczerze polecam przy problemach proktologicznych.