Moja mama - 86 lat miała badanie kolonoskopii u Pana Doktora Jakuba Słowika. Brak mi słów, żeby wyrazić swoją wdzięczność i podziw dla Pana Doktora Jakuba Słowika i zespołu Gabinetu Endoskopii w Józefowie. Fachowość, wspaniałe podejście z cierpliwością i złotym sercem. Wszyscy wspaniali. Pan Doktor Słowik - mądry, oddany pacjentowi, ludzkie podejście i ogromna wiedza i doświadczenie. Polecam każdemu iżyczę takich lekarzy i takiego zespołu. Moja mama jest bardzo wdzięczna za bezbolesne i przyjazne przeprowadzenie badania, za cierpliwość do niesprawnego, starszego pacjenta. Wszystkiego dobrego Panie Doktorze!!!
Wspaniały lekarz,kolonoskopia bez znieczulenia bezbolesna!!! Tak wspaniałego lekarza polecam każdemu kto musi zrobić kolonoskopię!!!Poza tym Pan Doktór ma przemiłe podejście do pacjenta i powoduje ,źe strach znika i już jest dobrze!
Podejście do pacjenta rewelacyjne. Kolonoskopia i gastroskopia - badania, które nie należą przecież do przyjemnych - przebiegły spokojnie i bez niepotrzebnego stresu. Wszystko przystępnie wyjaśnione, każda czynność zapowiedziana. Przede wszystkim człowiek czuje się traktowany podmiotowo, a nie jak towar. Punktualnie. Świetna organizacja (to również zasługa współpracowników). Rzadko spotykane w dzisiejszej służbie zdrowia. Samo "dzień dobry" na wejściu powiedziane z niewymuszonym uśmiechem już nastawia pozytywnie, a potem tylko lepiej. Bardzo dziękuję Panie Doktorze, będę polecać każdemu!
Przede wszystkim człowiek czuje się traktowany podmiotowo, a nie jak towar.
Bardzo dziękuję Panie Doktorze, będę polecać każdemu!
Dr Słowik to lekarz z powołania. Skromny, życzliwy i słuchający pacjenta. Nawet kiedy musi zostać po godzinach pracy to nie widać z doktora strony zniechęcenia. Jeżeli chodzi o fachowość to tzw złota rączka. Już kilka razy byłem z wizytą i zawsze byłem szczęśliwy pomimo że badania miałem bez narkozy. Ciepły, delikatny i wyrozumiały. Przed wykonaniem zabiegu tłumaczy jak będzie wykonywany. Panie Doktorze dziękuję za wszystko co Pan dla mnie zrobił.
Lekarz, któremu zaufałam na słowo. Kolonoskopia bez żadnego znieczulenia. Przeszłam już kilka różnych badań i zabiegów, więc moje obawy były oparte na własnych doświadczeniach. Pan doktor przeprowadził badanie bez bólu, przekazując swoją wiedzę w sposób rzeczowy i profesjonalny. Jestem ogromnie wdzięczna Panu doktorowi. Mam kolejne badania i wiem, że zwrócę się z nimi tylko i wyłącznie do Pana doktora.
Napisać o kimś opinię, żeby nie brzmiala jak banał, jest bardzo trudno. Doktor Jakub. Lekarz od pierwszego wejrzenia- wspanialy, kompetentny, a równocześnie ludzki i skromny. Chodzę za nim tam, gdzie przyjmuje. Warto zabiegać o wizytę u kogoś takiego. Nie cierpię wszelkich badań, gdzie jakieś żelastwo ma być we mnie wtłaczane i tylko temu Doktorowi powierzam się z pelnym spokojem. Dziękuję Doktorze .
Dziwi mnie brak opinii o tak znakomitym fachowcu! Doktor Słowik wykonał u mnie badanie kolonoskopii. Jest niezwykle subtelny i empatyczny, wysoka klasa i poczucie humoru sprawiają, że człowiek zapomina, po co leży na kozetce z wystawionym tyłkiem.. :) W trakcie badania nie owija w bawełnę, opisuje wszystko, odpowiada na pytania. Polecam z czystym sumieniem.
Dr. Jakub Słowik w październiku 2012 wykonał u mnie badanie kolonoskopii w Szpitalu Onkologicznym w Wieliszewie ( słyszałem, że pracuje również w Szpitalu Bródnowskim w Warszawie) Wysokiej klasy specjalista i wspaniały człowiek, który nie liczył czasu, żeby dokładnie i zrozumiale wszystko wytłumaczyć. w razie potrzeby zdecydowanie polecam. K. G.
K. G.